Anasayfa > Oyun Haberleri > PlayStation Plus Ağustos Ayı Oyunları Belli Oldu

PlayStation Plus Ağustos Ayı Oyunları Belli Oldu

Sony PlayStation Plus Ağustos ayı ücretsiz oyunlarının neler olacağını kullanıcıları ile paylaştı. Detaylar haberimizde.

Sony‘nin PlayStation Plus sistemi sayesinde kullanıcılar her ay birbirinden farklı oyunlara ücretsiz bir biçimde erişebiliyorlar. Kullanıcıların karşısına zaman zaman oldukça ses getirmiş olan oyunlar ile çıkan Sony PlayStation Plus üyelerine ağustos ayı içerisinde hangi oyunları sunacağını da açıkladı. Kullanıcılar ağustos ayı boyunca Fall Guys: Ultimate Knockout ve Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered‘a erişebilecekler.

PlayStation Plus Ağustos

Kullanıcılar Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered‘a bugünden itibaren, ağustos ayının diğer PlayStation Plus oyunu olan Fall Guys: Ultimate Knockout‘a ise 4 Ağustos tarihinden itibaren erişebilecekler. Fall Guys: Ultimate Knockout engellerle dolu bir parkurda son ayakta kalan kişi olmaya çalıştığınız eğlenceli yapısı ile arkadaşlarınızı toplayıp beraberce eğlenebileceğiniz bir oyun. Oyun dünyasının efsanelerinden olan Call of Duty serisinin bir halkası olan Modern Warfare 2 Campaign Remastered ise adından da anlaşılabileceği üzere karşımıza ilk olarak 2009 yılında çıkmış olan yapımın elden geçirilmiş hali.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. CoDMW 2 Remastered iyiymiş aslında. Shepard’ı tekrar tekrar öldürme zevkini tadabilseydim diyeceğim de PS im yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir