Anasayfa > Oyun Haberleri > Far Cry 6 Çıkış Tarihi Yapılan Sızıntıyla Ortaya Çıktı!

Far Cry 6 Çıkış Tarihi Yapılan Sızıntıyla Ortaya Çıktı!

Geçtiğimiz günlerde Far Cry 6 çıkış tarihi ertelendiği haberleri ile oyuncuları üzmüş olsa da yeni çıkış tarihi ortaya çıkmış olabilir. Detaylar haberimizde.

Geliştirici koltuğunda Ubisoft‘un oturduğu Far Cry 6 ilk duyurusu yapıldığı günden bu yana oyuncular tarafından ilgi ile takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Ubisoft pandemi sebebi ile Rainbow Six Quarantine ve Far Cry 6‘nın ertelendiğini açıklamıştı. Çıkış tarihi 18 Şubat 2021 olarak açıklanmış olan oyun bu duyuru sonrasında belirsiz bir tarihe ertelenmişti. Şimdi ise Microsoft Store kanadından yapılan bir sızıntı merakla beklenen oyunun yeni çıkış tarihini ortaya koydu.

Microsoft Store üzerinden yapılan listelemeye göre Far Cry 6 için yeni çıkış tarihi 25 Mayıs 2021 olarak belirlenmiş durumda. Yapılan bu sızıntı hakkında ise henüz ne Microsoft ne de Ubisoft cephesinden bir açıklama gelmiş değil. PC, Google Stadia, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X için çıkışını gerçekleştirecek olan oyunun resmi çıkış tarihi için yapılacak açıklamayı ise bekleyip göreceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir