Anasayfa > Oyun Haberleri > Rainbow Six Quarantine ve Far Cry 6 Ertelendi

Rainbow Six Quarantine ve Far Cry 6 Ertelendi

Ubisoft’un geliştirilme süreçleri devam eden ve merakla beklenen oyunları Rainbow Six Quarantine ile Far Cry 6 ertelendi. Detaylar haberimizde.

Tüm dünyayı etkisi altına almış olan COVID-19 pandemisi pek çok sektörü olduğu gibi oyun dünyasını da vurmuş durumda. İçerisinde bulunduğumuz bu süreç boyunca pek çok yapım için pandemiden kaynaklı gelen erteleme haberlerine Ubisoft cephesinden iki yeni oyun daha eklendi. Ubisoft 2020 yılının raporlarını açıkladığı esnada ayrıca Rainbow Six Quarantine ve Far Cry 6 için de erteleme haberleri ile karşımıza çıktı.

Şirketin en gözde serilerinden olan Far Cry‘ın son halkası olacak olan Far Cry 6‘nın erteleme haberinden önce 18 Şubat 2021 tarihinde oyuncular ile buluşması bekleniyordu. Ancak gelen haberler ile birlikte Far Cry 6 şimdilik belirsiz bir tarihe ertelendi. Şirketin merakla beklenen bir diğer oyunu olan Rainbow Six Quarantine için ise belirlenmiş olan çıkış tarihi 2020 yılı içerisinde belirsiz bir günü işaret ediyordu, bu oyun için de çıkış tarihi ileri atılmış vaziyette.

Far Cry 6 ertelendi

Oyunların tam potansiyellerine erişebilmeleri için bu ertelemelerin yapıldığını belirten Ubisoft net bir gün belirtmese de oyunların 2021-2022 yıllarında çıkış yapacaklarını belirtmiş durumda. Şirket bu süreci 29 Ekim tarihinde çıkışını gerçekleştirmiş olan Watch Dogs: Legion ve 10 Kasım 2020 tarihinde çıkacak olan yeni Assassin’s Creed oyunu Assassin’s Creed: Valhalla ile mali açıdan en az kayıpla atlatmaya çalışacaktır. Ayrıca firmanın gelecek dönemde çıkışını gerçekleştireceği ilan edilen öteki oyunları için de bir erteleme haberi henüz gelmiş değil.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir