Anasayfa > Blog > GTA 5 Kaç Saat Sürüyor? Grand Theft Auto V Oynanış Süresi

GTA 5 Kaç Saat Sürüyor? Grand Theft Auto V Oynanış Süresi

Rockstar Games’in şaheserlerinden birisi olan Grand Theft Auto V (GTA 5) ortalama kaç saat sürüyor, GTA V’in oynanış süresi nedir?

Grand Theft Auto serisinin şu ana kadarki son oyunu olan GTA 5, yıllar önce çıkmasına rağmen modern oyunlara taş çıkartacak nitelikte bir eser. Epic Games Store’da bedava dağıtılmasının ardından online versiyonuna eklenen içeriklerle oyuncu kitlesini canlı tutmayı başaran oyunun hikâyesi de hâlâ ilgi görüyor. Peki GTA V oyununun hikâyesi ne kadar sürüyor, oyunu kaç saatte bitirebiliyoruz?

The Witcher 3 Kaç Saat Sürüyor?

GTA 5 kaç saat?

  • Ekstra içerikleri de tamamlamak isterseniz size rahatça 50 saat harcatabilecek GTA 5, sadece hikâyesiyle aşağı yukarı 30 saat sürüyor.

GTA V’in tek oyunculu modunda hikâyeyi hızlı bir biçimde 25-30 saat içerisinde bitirebilirsiniz. Eğer oyunun hikâyesini uzun uzun oynayıp bütün içerikleri görmeye çalışırsanız ortalama 50 saatinizi gözden çıkarmanız gerekecek. GTA V’in tek oyunculu modundaki bütün içerikleri tamamen görmek istiyorsanız 82 saatlik bir oynanış süresine kadar ulaşabilirsiniz.

Yani ortalama bir oyuncu olarak GTA V’te 50 saatinizi harcamanız ziyadesiyle mümkün. Tek oyunculu moddan tamamen farklı olan, bambaşka içeriklere sahip olan çok oyunculu modda da arkadaşlarınızla birlikte eğlenmenizi öneririz. Farklı soygunlar, motorsiklet kulüpleri ve şirketlerde yaptığınız satışlar, araba hırsızlıklarıyla GTA Online’ın size sunacak çok şeyi var. GTA Online’ın ortalama oynanış süresi ise yaklaşık 35 saat olarak belirtiliyor.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir