Anasayfa > Blog > The Witcher 3 Kaç Saat Sürüyor? DLC’lerle Birlikte Oynanış Süresi

The Witcher 3 Kaç Saat Sürüyor? DLC’lerle Birlikte Oynanış Süresi

CD PROJEKT RED tarafından geliştirilen, 2015’te çıkışını yapıp oyun dünyasının en iyi eserleri listesinde yerini alan The Witcher 3 kaç saat sürüyor?

The Witcher 3, Andrzej Sapkowski’nin The Witcher adlı kitap serisinden uyarlanan oyun serisinin üçüncü oyunu. The Witcher serisini iyice popülerleştiren son oyunun ardından The Witcher için bir dizi de yapıldı. Sapkowski’nin kurduğu evrenin böylesine genişlemesine vesile olan oyunun çıkışının ardından beş yıl geçmesine rağmen The Witcher 3 hâlâ birçok kişinin zevkini çıkardığı bir eser.

Gwent Nasıl Oynanır? Gwent Nedir? The Witcher 3 Gwent Rehberi

Oyun ayrıca birçok diğer yapımın aksine hem ucuz, hem kaliteli, hem de kapsamlı olan iki DLC’si Blood of Wine ve Hearts of Stone ile de bizleri büyülüyor. Peki The Witcher 3 kaç saat sürüyor, DLC’ler oyuna ne kadar oynama süresi ekliyor? Gelin birlikte inceleyelim.

Osmanlı'nın Witcher'ları

The Witcher 3 kaç saat?

  • İki DLC’sini de oynadığımızda oynanış süresi ortalama 100 saatin üstüne çıkabilen The Witcher 3’ün sadece ana hikâyesi yaklaşık 50 saat sürüyor.

Oyunu sadece hikâyeyle oynarsanız ve oldukça hızlı bir biçimde bitirmeye çalışırsanız 25-30 saatlik oyun süresiyle yetinmeniz mümkün. Ana hikâyenin zevkini çıkarırken oyunun yan görevlerine de doyayım derseniz The Witcher 3 DLC’siz bir şekilde yaklaşık 50 saatinizi alacaktır. Sırasıyla yaklaşık 15 ve 35 saat süren DLC’ler Hearts of Stone ve Blood and Wine ise oyun süresini 100 saate çıkaracaktır.

“Hem ana oyundaki hem de DLC’lerdeki yan görevleri yapayım, her yeri göreyim, her şeyi bitireyim” yaklaşımıyla The Witcher 3 oynamak isterseniz oyunda rahatlıkla 150 saat geçirebilirsiniz.

Osmanlı’nın Witcher’ları: Cadıcılar

the-witcher-3

Hearts of Stone kaç saat sürüyor?

  • The Witcher 3’ün DLC’lerinden biri olan Hearts of Stone’un hikâyesi yaklaşık 10 saatte bitiyor.

Sadece hikâyesini 10 saatte bitirebileceğiniz DLC’nin bütün içeriklerini oynamak isterseniz 20 saati gözden çıkarabilirsiniz.

Blood of Wine kaç saat sürüyor?

  • The Witcher 3’ün Blood of Wine adlı DLC’sinin ana hikâyesi yaklaşık 20 saat sürüyor.

Hearts of Stone’a oranla biraz daha uzun olan Blood of Wine’ın bütün içeriklerini ise 40 saatte tüketebiliyorsunuz.

Yazımızla umarız sizlere yardımcı olabilmişizdir, görüşlerinizi ve sorularınızı yorumlar kısmından bizlerle belirtmeyi unutmayın. Herkese iyi oyunlar!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir