Anasayfa > Oyun Haberleri > GTA V Toplam 140 Milyon Satışa Ulaşmayı Başardı

GTA V Toplam 140 Milyon Satışa Ulaşmayı Başardı

 GTA V 140 milyon satışa ulaşmayı başardı. Take-Two Interactive, oyun sektöründe oldukça popüler olan Grand Theft Auto V’ in, çıkışından bu yana toplam 140 milyon satışa ulaştığını açıkladı. Detaylar haberimizde.

GTA 5 Kaç Saat Sürüyor? Grand Theft Auto V Oynanış Süresi

Rockstar Games tarafından geliştirilen efsane seri Grand Theft Auto’nun son çıkış yapan oyunu Grand Theft Auto V, çıkışından bu yana neredeyse 8 yılı geride bıraktı. Bu süreç içerisinde birçok rekoru elinde barındıran başarılı yapım, Rockstar Games’in en gözde oyunu olmaya devam ediyor. Çıkışından 7-8 sene geçmesine rağmen birçok rekoru hala elinde bulunduran GTA V, yeni nesil için de çıkışını yapmaya hazırlanıyor. İlk olarak PlayStation 3 ve Xbox 360 neslinde çıkışını gerçekleştiren yapım, 3 nesil boyunca ayakta kalmayı başaran nadir yapımlardan birisi.

grand theft auto v

GTA V Toplam 140 Milyon Adet Sattı

Rockstar Games’in tepe şirketi Take-Two Interactive tarafından yapılan açıklamaya göre oyun çıkışından bu yana toplam 140 Milyon satmayı başardı. Aynı zamanda Grand Theft Auto Online kısmında da büyük başarılar elde ediliyor. Oyuncu sayısı giderek artmaya devame diyor ve geçen seneye göre Online tarafından elde edilen gelirin %28 arttığı belirtiliyor. Grand Theft Auto Online için yeni içerik güncellemeleri gelmeye devam edecek. Take-Two Interactive aynı zamanda NBA 2K21’in 8 Milyon, Red Dead Redemption 2’nin 36 Milyon ve Borderlands 3’ün 12 Milyon sattığını açıkladı.

Grand Theft Auto V’in yeni nesil sürümü 2021’in ikinci yarısında piyasaya çıkacak. Henüz kesinleşmiş bir tarih bulunmamakta. Acaba GTA V, yeni nesilde de satış rekorları kırmayı başaracak mı? Sizler GTA V için 140 milyon toplam satış değerini nasıl buluyorsunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir