Anasayfa > Oyun Haberleri > GTA V Yeni Nesil Çıkış Tarihi Nihayet Açıklandı

GTA V Yeni Nesil Çıkış Tarihi Nihayet Açıklandı

Rockstar Games’in rekorlar kıran yapımı GTA V yeni nesil konsollarda da oyuncular ile buluşmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Takvimler 2013 yılını gösterirken Rockstar Games‘in bugün bile gündemden düşmeyen oyunu GTA V ile oyuncular olarak ilk kez tanıştık. Aradan geçen neredeyse 8 yıla rağmen hala göz kamaştıran yapım o tarihten bu yana pek çok farklı platform ve cihaz için de çıkış yaptı. Oyunun online modu ise kabına sığmayarak adeta taştı ve GTA V‘ten ayrı, yaşayan kocaman bir açık dünya oyunu oldu. Hal böyle olunca Rockstar Games‘de elbette GTA V‘ten öyle kolay vazgeçecek gibi görünmüyor. Yeni nesil konsollar Xbox Series X/S ve PlayStation 5 için de çıkış yapacağı açıklanmış olan GTA V‘in bu cihazlara geleceği tarih nihayet paylaşıldı.

GTA V yeni nesil

GTA V Toplam 140 Milyon Satışa Ulaşmayı Başardı

Yapılan açıklamaya göre GTA V için açıklanan yeni nesil çıkış tarihi 11 Kasım 2021. Yapım yeni nesil konsollardaki yerini alırken karşımıza alıştığımızdan farklı bir biçimde, çeşitli iyileştirme ve yenilikler ile çıkacak. Ancak duyurusu daha önceden yapılmış olan bu yeniliklerin neler olduğu hala gizemini koruyor. Buna karşın bahsedilen yeniliklerin yeni nesil cihazların gücünden faydalanarak 4K görüntü ve 60 fps desteği sunması beklentiler arasında. Tüm bunlara ek olarak GTA V yeni konsollardaki yerini GTA Online’dan bağımsız bir biçimde alacak. Yani ”bana GTA V‘in hikaye modu lazım” derseniz yalnızca GTA V‘i, ”yok ben GTA Online‘da terör estirmek istiyorum” derseniz de bu GTA Online‘ı ana oyundan bağımsız bir biçimde satın alabileceksiniz. Böylece hem fiyattan, hem de cihazın depolama alanından tasarruf etmiş olacaksınız.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir