Anasayfa > Oyun Haberleri > Horizon Zero Dawn Ön Sipariş Fiyatı Steam’de Arttırıldı!

Horizon Zero Dawn Ön Sipariş Fiyatı Steam’de Arttırıldı!

Horizon Zero Dawn ön sipariş fiyatı Steam üzerinde aldığı dudak uçuklatan zam ile bir anda kat kat arttı. Detaylar haberimizde.

PlayStation platformuna özel olarak çıkışını gerçekleştirdikten sonra hem oyunculardan hem de eleştirmenlerden oldukça iyi yorumlar alan Horizon Zero Dawn‘ın PC platformu için de geleceği haberi elbette ki büyük bir heyecanla karşılanmıştı. Geçtiğimiz gün Epic Games Store ve Steam üzerindeki yerini alan Horizon Zero Dawn için Steam ön sipariş fiyatı ise 77 TL olarak belirlenmişti. Oyuncuları oldukça mutlu eden bu durum ise uzun sürmedi.

Horizon Zero Dawn ön sipariş

Bugün gerçekleşen bir zam ile Horizon Zero Dawn için belirlenen fiyat Steam üzerinde 77 TL‘den bir anda 275 TL‘ye yükseldi. Ancak oyunun Epic Games Store üzerindeki ön sipariş fiyatında ise bir değişiklik olmadı. Oyuncular PC çıkışı merakla beklenen yapım için Epic Games Store üzerinden 79 TL‘ye ön sipariş verebilirler. Steam‘de gerçekleşen bu ani ve fahiş fiyat artışının ise sebebi hakkında bir açıklama gelmiş değil. Bakalım PC platformuna çıkışı merakla beklenen oyunun piyasaya sürülmesinin ardından fiyatlarda ne gibi değişiklikler göreceğiz?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. kanka kanka ne dicem bak. bunun sebebi türkiyeye giriş yapan oyunları kontrol eden şitket de kanka sen bunu bilemezsin çünkü 5 yaşında … her şey o gün başlamış kanka
    “5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım.”
    bence lanet edilen gün senin doğumun berişim annen doğumuna lanet ediyordur salak gii sitelerde takılarak para felan kazanılmadığını göremediğin için.

    az araştırma yap yazını yazmadan önce de aklını kullanıyor desin yazını okuyanlar annen demeyecek olsa bile olur mu canişim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir