Anasayfa > Oyun Haberleri > Horizon Zero Dawn PC Çıkış Tarihi Belli Oldu

Horizon Zero Dawn PC Çıkış Tarihi Belli Oldu

Oyuncuların merakla beklediği haber nihayet geldi, Horizon Zero Dawn için PC platformuna çıkış yapacağı tarih nihayet belli oldu. Detaylar haberimizde.

PlayStation platformuna özel olarak çıkışını gerçekleştirmiş olan Horizon Zero Dawn PlayStation 4‘ün hiç şüphesiz en sevilen özel oyunlarından biri olmuştu. İçerisinde barındırdığı sürükleyici hikaye, dolu bir açık dünya ve harika grafikler ile bir oyuncunun isteyebileceği neredeyse her şeye sahip olan oyunun uzun süreli söylentilerin ardından PC platformu için de çıkışını gerçekleştireceği geçtiğimiz aylarda açıklanmıştı. Elbetteki bu açıklama PC oyuncularını Horizon Zero Dawn‘ın sonrasında başka PlayStation özel oyunlarının da PC platformu için çıkışını gerçekleştirebileceği konusunda da heyecanlandırmıştı. PlayStation özel oyunlarından başka hangilerini PC için de görürüz bilinmez ancak Horizon Zero Dawn çok yakında karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Merakla beklenen oyunun Steam ve Epic Games Store üzerindeki sayfaları açılmış durumda. Oyunun PC platformu için çıkışını gerçekleştirmesi planlanan tarih ise 7 Ağustos. Aynı zamanda Horizon Zero Dawn Steam üzerinde 77 TL fiyat etiketi ile ön siparişe de açılmış durumda. PC‘ye özel çıkış fragmanı ile de şimdiden oyuncuları heyecanlandırmayı başarmış olan oyun için belirlenmiş ön sipariş fiyatı da bu kalibredeki bir yapım için oldukça makul görünüyor. Bakalım PC oyuncuları tarafından çok beklenen yapım gerek optimizasyonu, gerekse de oynanışı ile oyunculara istediklerini sunmak konusunda ne derecede başarılı olabilecek?

 

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir