Anasayfa > Oyun Haberleri > İlk Cyberpunk 2077 Ücretsiz DLC Paketi Yayınlandı

İlk Cyberpunk 2077 Ücretsiz DLC Paketi Yayınlandı

Son yılların şüphesiz en tartışmalı oyunu olan Cyberpunk 2077 ücretsiz DLC paketi ve 1.3 yaması ile oyuncu karşısında.

The Witcher serisi ile adını duyuran ve oyun dünyasının her kesiminden övgüler toplamayı başarmış olan CD Projekt Red‘in son projesi olan Cyberpunk 2077 neredeyse duyurulduğu günden bu yana oyuncuların dikkatini üzerinde toplamayı başarmıştı. Bu güne kadar görülmemiş bir RPG deneyimi sunacağı ve bizleri geleceğin karanlık dünyasına konuk edeceği yönündeki vaatleri ile oyun dünyasının beklentilerini bir hayli yükselten, çıkışındaki hata ve bug’lar ile ise bunların en hafif tabiri ile altından kalkmayı beceremeyen yapım bu güne dek pek çok tartışmanın odağı haline geldi. Oyunun çıkışı ile birlikte vadedilenlerin verilmediğini gören oyunculara bir diğer şok da oyunun boğuştuğu hata ve bug’lar oldu. CD Projekt Red‘in hisselerini de dibe vurduran bu gibi olayların ardından oyuncular oyunun toparlanması için yamaları ve ücretsiz DLC paketlerini beklemeye koyuldular.

Johnny Silverhand Kimdir?

Bu güne dek irili ufaklı pek çok yama ile karşımıza çıkan Cyberpunk 2077 şimdi de 1.3 yamasına ek olarak ilk ücretsiz DLC paketi ile karşımızda. 1.3 yaması tıpkı diğer yamaların da yaptığı gibi oyundaki çeşitli hataları düzeltiyor. Pek çok bug’a, ses ve görüntü hatasına ve bazı görevleri tamamlanamaz hale getiren problemlere çözüm bulan hata ile oyun performansı arttırılıyor. 1.3 yaması ile birlikte oyuna eklenen ilk ücretsiz DLC paketinde ise çeşitli kozmetik ve görsel ögeler yer alıyor. Bunlardan ilki ve en dikkat çekeni ise şüphesiz Johhny Silverhand karakter için eklenen bir alternatif görünüm. Bunun yanı sıra oyuna oyuna Archer Quartz “Bandit” adlı bir yeni araç ile birlikte Katmanlı Syn-Leather Deltajock Ceket ve Luminescent Punk Ceket adlı iki de yeni kıyafet eklenmiş vaziyette. Oyuncular bu kıyafetleri belirtilen görevleri yerine getirdikten sonra dairelerinde bulunan zuladan alabilmekteler.

Cyberpunk 2077 ücretsiz DLC

Cyberpunk 2077 için yayınlanan ilk ücretsiz DLC paketi kozmetik ögeleri beraberinde getirirken oyuncular tarafından beklenen sıradaki ek paketlerin hikayeye etki edecek yeni içerikleri de beraberinde getirmesi bekleniyor. Bakalım CD Projekt Red ücretsiz ek paketler ve yamalar ile Cyberpunk 2077‘yi söz verilen düzeye getirmeyi başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir