Anasayfa > Oyun Haberleri > John Wick’in Yazarı Dungeons & Dragons Dizisi Kaleme Alacak

John Wick’in Yazarı Dungeons & Dragons Dizisi Kaleme Alacak

John Wick yazarı Derek Kolstad’ın Dungeons & Dragons dizisi kaleme alacağı açıklandı. Kolstad, ayrıca dizinin sorumlusu olacak. Dungeons & Dragons ile ilgili yeni projeler de planlanıyor. Detaylar haberimizde.

Derek Kolstad, John Wick serisinin yaratıcılarından birisi ve senaristi. Kolstad, aynı zamanda Disney Plus’ta yerini alacak yeni Marvel dizisi The Falcon and the Winter Soldier‘ın da yazarlığını üstlenmekte.  Bunların dışında Kolstad, başka bir oyunun da film projesinde görev alıyordu.

Popüler oyun serisi Just Cause‘un film projesini de kaleme alacağı açıklanmıştı. Gary Gygax ve Dave Arneson tarafından yaratılan RPG tabanlı masaüstü oyunu Dungeons & Dragons, evreniyle beraber dizi ve film sektöründe yer alacak.

dungeons & dragons

Dungeons & Dragons Dizi ve Film Projeleri Yolda

The Hollywood Reporter‘ın haberine göre Hasbro film stüdyosu eOne, Dungeons & Dragons’ın farklı projelerinde görev alacak ve bunlardan birisi John Wick’in yazarı olan Derek Kolstad’ın kaleme alacağı dizi olacak. Bunun yanında 2022 yılında gösterime girmesi beklenen Chris Pine’ın başrölünde olduğu bir film de çekiliyor. Bu haberlerden anlaşıldığı üzere Dungeons & Dragons evreni, ellerden geldiği kadar dizi ve film projelerinde yer alacak.

Oyun sektöründeki içeriklerin çeşitli dizi ve film projelerinde yer alma sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Yeni evrenler ile özgün içerikler ortaya çıkarılmaya çalışılıyor.

Siz Dungeons & Dragons’un dizi ve film projeleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce John Wick’in yazarı olan Derek Kolstad, diziyi başarılı bir şekilde kaleme alabilecek mi? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir