Anasayfa > Oyun Haberleri > Kayıp Miras ve Uncharted 4 PC Yolcusu!

Kayıp Miras ve Uncharted 4 PC Yolcusu!

PlayStation Showcase sunumu esnasında serinin sevilen yapımları Kayıp Miras ve Uncharted 4 PC için resmen duyuruldu. Hem de remastered olarak!

PlayStation özel oyunları arasında oyuncular tarafından en çok sevilenlerin başında gelen Uncharted serisi ilk oyunu Uncharted: Drake’s Fortune ile takvimler 2007 yılını gösterirken hayatımıza girmişti. O zamandan beri katlanarak artan bir şöhretle yoluna devam eden seride Nathan‘ın macerası da 2016 yılında çıkış yapan Uncharted 4: A Thief’s End ile son bulmuştu. Sony‘nin Horizon Zero Dawn ile başlattığı ve Days Gone ile devam ettirdiği PlayStation özel oyunlarını PC’ye getirme furyasının sonraki halkasının ise Uncharted olabileceği söylentileri epeydir oyun dünyasında dile getiriliyordu. Nihayet beklenen oldu ve Kayıp Miras ile Uncharted 4 yapımlarının PC için geleceği resmen duyuruldu.

Uncharted Serisinin PC İçin Çıkış Tarihi Sızdırılmış Olabilir

Geliştirici koltuğunda oyun dünyasında son yılların parlayan yıldızı ve Sony’nin gözdesi olan Naughty Dog‘un oturduğu yapımlar yenilenmiş halleri ile yalnızca PC için değil, PlayStation 5 için de çıkış yapacaklar. Kısa bir fragman eşliğinde verilen habere göre her iki oyun da 2022’nin erken dönemlerinde oyuncularla buluşacaklar. PC tarafındaki atılımlarına devam edeceğinin de böylece sinyalini bir kez daha vermiş olan Sony’nin serinin diğer yapımlarını da PC platformunda oyuncu karşısına çıkartıp çıkartmayacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor. Uzunca bir süredir dilden dile yayılan söylentilerin de böylece doğru çıkması ile birlikte Kayıp Miras ve Uncharted 4 remastered sürümleri ile PC ve PS5 oyuncularını ne kadar memnun edecek birlikte göreceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir