Anasayfa > Oyun Haberleri > LoL Şampiyonu Hecarim Görsel Güncellemeler Alıyor

LoL Şampiyonu Hecarim Görsel Güncellemeler Alıyor

League of Legends karakteri Hecarim önümüzdeki güncellemelerde grafiksel yenilemeler alacak. Karakterin yeni görselleri paylaşıldı.

League of Legends oyununa 2012 yılında eklenen Hecarim yakın bir zamanda yeni görsel animasyonlara kavuşacak. Oyunun görsel efekt ekibinde yer alan Jason Chisolm karakterin yeni görünüşüne dair Twitter hesabı üzerinden birkaç görüntü paylaştı.

Hecarim’in animasyonlarının grafiksel tarafta elden geçirildiği ve birçok yeteneğinin de daha iyi görüneceği belirtildi. Şampiyonun görsel güncellemesi yakın zamanda oyunda olabilir.

Oldukça popüler şampiyonlardan biri olan Hecarim’in halihazırdaki yetenek animasyonları ise oyunun geldiği nokta ile kıyaslandığında bir miktar eski kalıyordu. Savaşın Gölgesi takma adıyla Sihirdar Vadisi’nin en eski şampiyonlarından biri olan karakter Kan Şövalyesi, Ölüm Meleği, Arcade, Başsız, Ağaç Ata, Dünyalar Yıkan ve İlk Süvari olmak üzere sekiz farklı kostüme sahip.

Karakterin diğer kostümlerinde de geçerli olacak olan iyileştirmeler ana şampiyonu Hecarim olarak seçen oyuncuları sevindirecektir. Yeni görsel güncellemelerin 11.4 yamasında bulunmayabilir. Bu durumda Hecarim’in cilalanmış animasyonları yüksek ihtimalle 11.5 güncellemesiyle gelecektir.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir