Anasayfa > Sanat Haberleri > Mindhunter 3. Sezonu Çekimleri Yapılmayacak

Mindhunter 3. Sezonu Çekimleri Yapılmayacak

Mindhunter 3. sezonu ünlü yönetmen David Fincher’ın verdiği bir röportaja göre izleyicilerle yakın zamanda buluşacak gibi görünmüyor. Detaylar haberimizde.

Netflix üzerinden yayınlanan Mindhunter dizisinin 3. sezon çekimleri 2020 yılının Ocak ayında belirsiz bir süre için askıya alınmıştı. Bu süre zarfında dizi oyuncuları olan Anna Torv, Holt McCallany ve Jonathan Groff’un dizi ile olan anlaşmaları feshedilmişti. Vulture sitesinin haberine göre bu dönemde yapılan açıklamada David Fincher’ın Mank, ve Love, Death and Robots gibi diğer projelerine odaklanmış olması sebep gösterilmişti.

Karakter İsimleri Listesi

Ünlü yönetmen David Fincher yeni filmi Mank’ın çekimlerinde Vulture sitesine bir röportaj daha verdi. Fincher röportajında “Üç yıl boyunca yılın 6-7 ayı dizinin çekimlerinin yapıldığı yerde yaşadık. Mindhunter benim için çok fazlaydı.” dedi. Ayrıca 2. sezon çekimleri başlarken senaryoya bakmayı bıraktığını, çünkü yazılanların hiç birini sevmediğine karar verdiğini, ve bu nedenle her şeye en baştan başladıklarını da belirtti. İkinci sezonda asistan yönetmen olarak çalışan Courtenay Miles ise “Haftada 90 saat boyunca çalışmak hayatınızdaki kalan her şeyi elinizden alıyor. İkinci sezonu bitirdiğimiz zaman yeni bir sezonu yapmak isteyip istemediğimden emin değildim.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

İlk sezonu yayınlanmadan önce iki sezon için Netflix’ten onay alan dizi, 1979 yılında geçiyor. Kriminal psikoloji ve kriminal profil çıkarma alanlarının yeni yeni gelişmeye başladığı yılları anlatan dizide, iki FBI ajanı hapishanelerdeki seri katilleri sorguluyor.

Netflix tarafından gelen bir açıklamaya göre ise Mindhunter 3. sezonu en iyi ihtimalle önümüzdeki 5 yıl içinde izleyicilerle buluşacak.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir