Anasayfa > Oyun Haberleri > Minecraft Caves and Cliffs Güncellemesi Tanıtıldı

Minecraft Caves and Cliffs Güncellemesi Tanıtıldı

Minecraft Caves and Cliffs güncellemesi ile birlikte oyuncuları heyecanlandıran birçok yeniliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Minecraft Live etkinliğinde oyuncularla paylaşılan Caves and Cliffs güncellemesinin 2021 yılı içerisinde oyuna eklenmesi planlanıyor. Bu güncelleme ile birlikte oyuna daha çok keşfedilecek alan, yeni yaratıklar, canlılar ve yeni eşyalar eklenecek. Oyuna eklenecek olan tüm bu yeniliklere aşağıdaki videodan göz atabilirsiniz.

Farklı çeşitlerde ve görünümlerde mağaraları da içerisinde barındıracak olan Caves and Cliffs güncellemesi ile birlikte mağaralar ve madenler artık hiç olmadıkları kadar renkli olacaklar. Ayrıca oyuncular madenlerden artık bakır da elde edebilecekler. Bakır kullanılan yapılar zaman içerisinde paslanacak ve renk değişimine uğrayacak. Ayrıca bakır madeni kullanılarak paratoner de yapabileceğiz. Madenlerden elde edilebilecek şeylerden biri de kristaller, bu kristaller kullanılarak dürbün ve teleskoplar yapabilmemiz de mümkün. Warden ise Minecraft madenlerinde karşımıza çıkacak yeni yaratık, kör olan bu yaratık sese karşı oldukça duyarlı olacak. Bu da demek oluyor ki kar topu yada ok gibi nesnelerle onun dikkatini başka yönlere çekmek mümkün olacak.

Minecraft Caves and Cliffs

Oyuncuları en çok memnun eden özelliklerden biri ise hiç şüphesiz ”bundle” olacak. Bu kese sayesinde envanterinizi artık çok daha verimli kullanmanız mümkün. Caves and Cliffs güncellemesi ile birlikte Minecraft dünyasının dağlarına da yeni canlılar eklenecek. Bu canlılardan olan keçiler oyuncuyu boynuzlayarak ona zarar da verebilecekler.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir