Anasayfa > Oyun Haberleri > Super Smash Bros. Ultimate ve Minecraft’tan Canlı Yayın

Super Smash Bros. Ultimate ve Minecraft’tan Canlı Yayın

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Nintendo Direct etkinliğinde açıklanan Super Smash Bros. Ultimate ve Minecraft iş birliğini tanıtacak canlı yayın, bugün gerçekleşecek.

Super Smash Bros. Steve

Super Smash Bros. Ultimate, her ne kadar Türkiye’de fazla ünlü olmasa da, dünya çapında büyük bir oyuncu kitlesine sahip. Nintendo evrenindeki ünlü karakterleri tek bir dövüş oyununa toplayan oyunun aynı zamanda büyük bir e-spor topluluğu da bulunmakta. 2018‘de çıkış yapan oyun, yaklaşık 20 milyon satış ile tüm zamanların en çok satan dövüş oyunu ve Nintendo’nun en hızlı satan oyunu ünvanlarına da sahip.

1 Ekim tarihinde gerçekleşen Nintendo Direct etkinliğinde yayınlanan fragman ile dünyaca ünlü Minecraft’tan Steve, Alex, Zombie ve Enderman‘in Super Smash Bros.’a geleceği duyurulmuştu. Ayrıca karakterler ile birlikte bir yeni harita ve yedi yeni müziğin de oyuna ekleneceği açıklanmıştı.

Super Smash Bros. Alex

Bugün Super Smash serisinin yaratıcısı Masahiro Sakurai‘nin sunacağı “Steve and Alex” adlı canlı yayında, oyuna gelecek yeni ek paket hakkında daha çok bilgi edineceğiz. Türkiye saati ile 17.30‘da gerçekleşecek etkinlikte çeşitli oynanış videolarının yanı sıra paketin çıkış tarihi hakkında da açıklama yapılacağı söyleniyor.

Eğer Season Pass‘e sahipseniz karakterlere direk sahip olabileceksiniz. Aksi taktirde Steve ve diğer Minecraft karakterlerinin bulunduğu paket 5.99 dolar‘a alınabilecek. Bugün Nintendo’nun Youtube kanalı üzerinden gerçekleşecek canlı yayını aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=DTwXPZ8Snms&feature=emb_title

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir