Anasayfa > Oyun Haberleri > Minecraft Dungeons Çapraz Platform Desteği Duyuruldu!

Minecraft Dungeons Çapraz Platform Desteği Duyuruldu!

Çeşitli zindanlarda canavarları alt ederek karakterimizi geliştirdiğimiz Minecraft Dungeons için çapraz platform desteği duyuruldu.

Minecraft evreninde geçen dungeon crawler oyunu artık farklı platformlardan hep birlikte oynanabilecek. Minecraft Live esnasında yapılan duyuruda çapraz platform desteğinin oyuna kasım ayında ekleneceği açıklandı. Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows ve Xbox One oyuncuları artık hep birlikte Minecraft Dungeons oynayabilecek. Yapılan etkinlikte aynı zamanda Minecraft’a şu ana kadar gelmiş en büyük güncelleme olan Caves & Cliffs tanıtılmıştı.

Minecraft: Caves & Cliffs Güncellemesi

Minecraft Dungeons çapraz platform desteği kasımda bizlerle

Minecraft evreninde geçen Minecraft Dungeons’a gelecek olan çapraz platform desteği, oyunun sosyal medya hesabından yapılan bu paylaşımla oyunculara duyuruldu.

“Birlik ol. Savaş. Hayatta kal… Birlikte!

Çapraz platform bir dahaki ay, yani kasım ayında Minecraft Dungeons’a geliyor. Bütün kahraman arkadaşlarını topla ve Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows ve Xbox One platformlarında birlikte oynamaya hazır ol.”

Kasım oyunda oyuna sadece çapraz platform özelliği değil, aynı zamanda The Howling Peaks adlı DLC de eklenecek. Yeni DLC’de Tempest Golem isimli yeni bir boss da Minecraft Dungeons deneyimimizi zorlaştırmak için bizleri bekliyor olacak.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir