Anasayfa > Sanat Haberleri > Mortal Kombat Filmi İçin İlk Fragman Yayımlandı

Mortal Kombat Filmi İçin İlk Fragman Yayımlandı

Mortal Kombat filmi için ilk fragman videosu görücüye çıktı. En az oyunlar kadar vahşi olan video resmi olarak yayımlandı.

Yönetmen koltuğunda Simon McQuoid’in oturduğu Mortal Kombat filmi 16 Nisan’da HBO Max’da yayımlanacak. Popüler dövüş oyunu serisini beyaz perdeye aktaracak yapım için bir fragman videosu yayınlandı. Video filmin resmi Twitter hesabı olan Mortal Kombat Movie gönderisinde yer aldı.

+18 içerikler barındıran filmin fragmanını aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz. Kan ve vahşet tarafında önde gelen serilerden biri olan Mortal Kombat’ın sinema tarafında da elini geride tutmadığını belirtelim.

Filmin başrollerinde ise Josh Lawson, Sisi Stringer ve Joe Taslim yer alıyor. Oyunun Scorpion, Raiden, Sonja Blade, Sub Zero, Cole Young ve Kano gibi karakterleri de fragman videosunda kendine yer buluyor. Videodaki birçok sahne, uyarlama filmin R rated yani +18 olacağını gösteriyor. Yönetmen Simon McQuoid konu hakkında daha önce bir açıklama yapmış ve filmin 18 yaş üstü izleyiciler için olacağını ifade etmişti.

Yapımcı koltuğunda da James Wan’ın oturduğu Mortal Kombat filmi kan, dövüş ve kıyasıya vahşet görmek isteyenler için 16 Nisan tarihinde HBO Max’de olacak. Fakat HBO’nun sunduğu servisin ülkemizde henüz kullanıma açık olmadığını belirtmekte fayda var.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir