Anasayfa > Blog > Sistem Gereksinimleri > Opera Sistem Gereksinimleri

Opera Sistem Gereksinimleri

Opera sistem gereksinimleri yazımızla son dönemlerin en popüler internet tarayıcılarından birisi olan Opera ile karşınızdayız.

Kullanıcılar genellikle kullandıkları bir tarayıcıyı bıraktıklarında, yerine yenisini koymalarının sebebi hız ve optimizasyon sorunları oluyor. Dolayısıyla insanlar genellikle donanımları eskimeye başladıklarında bu konuda bir marka arayışına giriyorlar. Sonuç olarak buldukları yeni tarayıcının sistem gereksinimleri onlar için oldukça önemli olabiliyor. Bu nedenle meraklılarına söyleyelim, Opera’nın GX ürünlü bir tarayıcısı daha bulunuyor. Oyunculara yönelik dizayn edilen oldukça hızlı o tarayıcıyı merak edenler için aşağıya bırakıyoruz.

Opera GX Nedir?

Opera Sistem Gereksinimleri Nelerdir

Bu platformun diğerleriyle kıyaslandığında önde olduğu belirli noktalar var. Doğrusunu söylemek gerekirse eski donanımlı bilgisayarlarda rakiplerine göre çok daha stabil bir performans sergilemekte. Ayrıca RAM düşmanı da değil. Peki, kullanmak için nelere sahip olmalıyız?

Windows 7 ya da daha üst bir Windows sürümü ve iki çekirdekli bir işlemci bilgisayarlarımızda bu tarayıcıyı kullanmamız için yeterli. Elbette donanımlarımız daha iyi olduğunda, aldığımız performans da yükselerek bize eşlik edecektir. Tarayıcıya dahil olarak ücretsiz VPN kullanabildiğimiz, karanlık teması olan ve reklamları engelleyen bu tarayıcıyı kullanmak için doğru zaman olabilir!

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir