Anasayfa > Oyun Haberleri > Outriders 1 Nisan Tarihine Ertelendi

Outriders 1 Nisan Tarihine Ertelendi

People Can Fly tarafından geliştirilen ve yayıncılığını ise Square Enix’in üstlendiği Outriders için yeni çıkış tarihi 1 Nisan olarak açıklandı. Detaylar haberimizde.

Square Enix tarafından 2019 yılının E3 konferansında ilk duyurusu yapılmış olan Outriders o tarihten bu yana oyuncular tarafından merakla bekleniyor. Adını daha önce Gears of War ve Bulletstorm gibi oyunlar ile duyurmuş olan People Can Fly‘ın geliştirici koltuğunda oturduğu Outriders sosyal medya hesapları üzerinden yapılan bir paylaşım ile birlikte çıkış tarihinin 1 Nisan olarak değiştirildiğini duyurdu.

Yapılan duyuruda ayrıca oyuncuların oyunu deneyimleyebilmeleri için 25 Şubat tarihinde ücretsiz bir demo yayınlanacağı da açıklandı. Yayınlanacak olan bu demoda oyunun ilk birkaç saati ile birlikte oyunda yer alacak olan dört sınıf da oynanabilir olacak. Oyunun demosunu oynadığınız taktirde kaydettiğiniz ilerleme ise oyunun çıkışı ile birlikte sorunsuz bir biçimde tam sürüme aktarılacak.

Outriders şayet başka bir erteleme ile karşılaşmazsa 1 Nisan tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirecek. Oyun Steam üzerinden 289 TL‘lik bir fiyat etiketi ile ön siparişe açılmış durumda. Oyunun PlayStation ve Xbox konsolları için belirlenen ön sipariş fiyatı ise 499 TL. Outriders üç ertelemenin ardından oyunculara beklediklerini sunabilcek mi bunu ise zaman gösterecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir