Anasayfa > Oyun Haberleri > Ertelenen Outriders Çıkış Tarihi Açıklandı, Oyun 2021’de Bizlerle

Ertelenen Outriders Çıkış Tarihi Açıklandı, Oyun 2021’de Bizlerle

Karanlık bir kurgusal gelecekte geçen, arkadaşlarınızla birlikte co-op oynayabileceğiniz TPS nişancı oyunu Outriders için çıkış tarihi açıklandı.

2020’nin sonunda çıkması beklenen fakat kesin bir çıkış tarihine kavuşamadığımız oyun, ertelenerek kesin bir çıkış tarihine sahip oldu. 2 Şubat 2021’de bizlerle olacak olan Outriders’tan gelen yeni fragmanla birlikte oyunun sunacağı özellikler hakkında da daha fazla bilgiye sahip olduk.

Bugsnax’in Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Outriders çıkış tarihi

Steam, Epic Games Store, PlayStation 4 / 5, Xbox One / Series X|S için 2 Şubat’ta çıkacak olan oyunun Google Stadia’ya 2021’in ilerleyen zamanlarında geleceği açıklandı. Oyunculara bütün platformlar arası çapraz platform desteği sunulmakta.

Outriders oyunculara ne sunuyor?

Hafifçe ertelenen çıkış tarihi sayesinde yeni nesil konsolların ardından piyasaya sürülecek olan Outriders’ın PS4 versiyonunu bedava PS5 versiyonuna yükseltebilecek, hangi platformda olursanız olun istediğiniz arkadaşınızla oyunu oynayabilecek, Xbox versiyonunda ise Akıllı Teslimat özelliğini dilediğiniz gibi kullanabileceksiniz, yani oyuna Xbox One’dan başlayıp aynı ilerlemenizi yeni nesil Xbox’lardan devam ettirebileceksiniz. Dilerseniz yeni nesildeki ilerlemenizi de Xbox One’a geri döndürebileceksiniz.

Oyunun fiyatından ne haber?

Square Enix’in yayımcılığını üstlendiği, People Can Fly’ın geliştirdiği Outriders’ta yaşanan anomali, kahramanlarımızı öldürmek yerine onlara yeni şeyler verince geleceği sağlama almak da bizlere düşüyor. Oyunun PC versiyonu için 289 TL karşılığında, konsol versiyonları için ise 499 TL karşılığında ön sipariş verebilirsiniz.

Outriders oynanış videosu

IGN’in paylaştığı 17 dakikalık

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir