Anasayfa > Oyun Haberleri > Outriders, Çıkışıyla Birlikte Xbox Game Pass Servisine Geliyor

Outriders, Çıkışıyla Birlikte Xbox Game Pass Servisine Geliyor

Square Enix’in yayımladığı hikâyeli aksiyon-shooter oyunu Outriders, uzun zamandır beklenen çıkışından hemen sonra Xbox Game Pass servisine eklenecek.

Outriders, son haftalarda birçok kişinin oynadığı demosuyla oyuncuların ilgisini kazandı. Uzun zamandır çıkışı beklenen oyunun demo versiyonu beklentilerin üzerinde bir performans sergiledi. Post-apokaliptik bir dünyada oyunun RPG mekaniklerini ve dövüş sistemini kullanarak Enoch’ta bizi istemeyen düşmanlarımıza karşı savaşıyoruz. Kendi Outrider karakterimizi istediğimiz yeteneklerle şekillendirip Enoch’ta insan olmayıp bizi orada istemeyen düşmanlara karşı mücadele ederek hayatta kalma savaşı veriyoruz.

Outriders Xbox Game Pass Servisine Eklenecek

Geçtiğimiz günlerde Xbox Game Pass hesabı tarafından paylaşılan imalı paylaşımla bir oyunun servise ekleneceği gösterilmişti. Bunun büyük ihtimalle Outriders olduğu düşünülüyordu, ve beklentiler doğru çıktı.

Outriders, 1 Nisan tarihinde çıkmasının ardından Xbox Game Pass’te olacak. Oyun, Xbox Game Pass’in PC versiyonunda değil, sadece konsol versiyonunda veya bulut aracılığıyla (maalesef henüz Türkiye’de değil) oynanabilecek.

Outriders’ın oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Çapraz platformda oynama desteğini tamamen içerecek olan Outriders’ın tadına bakmak isterseniz oyunun demosunu istediğiniz platform üzerinden bedavaya deneyebilirsiniz. Standart sürümünün fiyatı Steam üzerinde 289, Xbox ve PlayStation üzerinde ise 499 TL olan bu pahalı oyun için demo fırsatının verilmesi ve en azından konsol için Xbox Game Pass’e gelmesi, alım gücü düşük olan oyuncular için sevindirici bir haber oldu diyebiliriz. Oyunun Xbox Series X/S için optimize edilmiş olduğunu ve akıllı teslimat özelliğini desteklediğini de belirtmeden geçmeyelim.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir