Anasayfa > Oyun Haberleri > Outriders Xbox Game Pass Yolcusu Olabilir

Outriders Xbox Game Pass Yolcusu Olabilir

Resmi Xbox Game Pass Twitter hesabında yapılan son paylaşımlar yeni bir oyunun servise ekleneceğini gösteriyor ve bu oyun Outriders olabilir.

Xbox’ın kurgusal karakteri Melissa McGamepass gönderdiği mailde yeni bir oyuna dair sinyaller veriyor. Gönderilen maile göre yeni oyun onaylandı ve resmi olarak Xbox Game Pass sistemine eklenecek. Mailde özellikle bir oyun ismi belirtilmemiş ancak gizemli sinyal ve anomaly göndermeleri Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek oyunun Outriders olduğuna işaret ediyor olabilir.

Outriders için geçen yıl gösterilen hikaye tanıtımında gizemli sinyalin tüm süper askeri güçlerin anomaly karşısında savaşma sebebi olduğu ortaya çıkmıştı. Ayrıca Outriders demo sürümü de gizemli sinyali kovalarken sona eriyor. Bu iki gönderme bir çok oyuncuyu ikna etmiş durumda.

Bazı oyuncular Mass Effect: Andromeda veya Call of Duty: Black Ops Cold War olabileceğini söylese de en güçlü ihtimal olarak Outriders olarak öne çıkıyor.

Outriders 1 Nisan Tarihine Ertelendi

People Can Fly tarafından geliştirilen RPG-nişancı türündeki Outriders 1 Nisan tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC platformlarında oyuncularla buluşacak.

Hakkında Yalçın Erdal

6 yaşında internet kafede başlayan oyun tutkusunu konsolu ile evine taşıyan bir içerik üreticisidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir