Anasayfa > Oyun Haberleri > Outriders Ultra Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Outriders Ultra Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

People Can Fly tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayıncılığı üstlenilen Outriders’ın ultra sistem gereksinimleri belli oldu. Detaylar haberimizde.

Outriders, Çıkışıyla Birlikte Xbox Game Pass Servisine Geliyor

Merakla beklenen Square Enix oyunu Outriders’ın çıkışına çok az bir süre kala ultra sistem gereksinimleri de belli oldu. Oyunun minimum ve önerilen sistem gereksinimleri daha önce paylaşılmıştı. Oyunun PC sürümünde geniş ekran desteği, NVIDIA DLSS ve Ansel teknolojileri, ve birçok farklı çözünürlük desteği yer alıyor.

Gelişmiş özelliklere sahip oyunun ultra ayarlarda nasıl bir sistem istediği büyük merak konusuydu. Sonunda beklenen ultra sistem gereksinimleri belli oldu. Acaba Outriders, ultra ayarlarda sistemleri çok mu zorlayacak?

Oyunda Post-apokaliptik bir dünyada oyunun RPG mekaniklerini ve dövüş sistemini kullanarak Enoch’ta bizi istemeyen düşmanlarımıza karşı savaşıyoruz. Oldukça çeşitli sınıftan özelliklere sahip karakterler yaratabildiğimiz oyun mekanikleri ve görsel efektleriyle ön plana çıkıyor. Outriders 1 Nisan 2021’de PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC ve Stadia platformlarına çıkışını yapacak.

Oyun Xbox konsolları için çıkış yaptığı gibi Xbox Game Pass sistemine dahil olacak. Game Pass üyeliğine sahipseniz 1 Nisan’da oyunu çıkış yaptığı gibi oynayabilirsiniz. İşte oyunun ultra dahil tüm sistem gereksinimleri:

MINIMUM: (720P 60 FPS)(Düşük Grafik Ayarı)

İşlemci: Intel i5-3470 ya da AMD FX-8350
RAM: 8GB
Grafik Kartı: GeForce GTX 750Ti ya da Radeon R9 270x
DirectX Sürümü: 11
Depolama Alanı: 70GB

ÖNERİLEN: (1080P 60 FPS)(Yüksek Grafik Ayarı)

İşlemci: Intel i7-7700 ya da AMD Ryzen 5 2600X
RAM: 16GB
Grafik Kartı: GeForce GTX 1070 8GB ya da Radeon RX Vega 56 8GB
DirectX Sürümü: 12
Depolama Alanı: 70GB

ULTRA: (2K 60 FPS)

İşlemci: Intel i7-10700K ya da AMD Ryzen 7 3700X
RAM: 16GB
Grafik Kartı: GeForce RTX 3080 10GB ya da Radeon RX 6800XT
DirectX Sürümü: 12
Depolama Alanı: 70GB

Siz Outriders hakkında neler düşünüyorsunuz? Çıkınca oyunu oynayacak mısınız? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz. Güncel oyun haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir