Anasayfa > Blog > Sistem Gereksinimleri > Overwatch Sistem Gereksinimleri Nelerdir, Overwatch Kaç GB?

Overwatch Sistem Gereksinimleri Nelerdir, Overwatch Kaç GB?

Blizzard’ın eğlenceli ve başarılı taktiksel FPS oyunu Overwatch için minimum ve önerilen sistem gereksinimleri nelerdir?

Overwatch, 2015’te çıkıp FPS ile MOBA’yı birleştirerek oyuncuların gönlünü kazanmış bir oyun. Bu oyunda tank, hasar ve destek olarak üç farklı karakter rolü ve birçok farklı oyun modu, harita bulunmakta. Overwatch’un hikayelerini anlatan video animasyonları da oyunu diğer oyunlardan ayıran faktörlerden bir tanesi.

Overwatch Kaç TL, Nereden Alınmalı?

Sürekli gelen yeni karakterlerle ve etkinliklerle oyuncu kitlesini canlı tutmayı başaran oyuna her geçen gün başlamak isteyenler de çıkıyor. Siz de bu oyunculardansanız ve oyunun sistem gereksinimlerini merak ediyorsanız yazımızın devamından Overwatch’un sistem gereksinimlerini öğrenebilirsiniz.

overwatch-kac-gb

Overwatch Sistem Gereksinimleri

Overwatch Minimum Sistem Gereksinimleri

Oyunu sadece açabilmek için çok üst seviye bir bilgisayara ihtiyacınız bulunmuyor. Minimum sistem gereksinimlerinde oyunda yüksek bir performans alamasanız da oyunu çalıştırmanız mümkün olacaktır.

  • İşlemci: Intel Core i3 ya  da AMD Phenom X3 8650
  • RAM: 4 GB
  • OS: Windows Vista/7/ 8/10 64-bit (son servis paketiyle)
  • Grafik Kartı: Nvidia GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 4850, ya da Intel HD Graphics 4400
  • Depolama alanı: 30 GB

Overwatch FPS Arttırma / Gösterme

Overwatch Önerilen Sistem Gereksinimleri

Oyunu yüksek performansla, yüksek ayarlarda çalıştırmak isterseniz doğal olarak daha güçlü bir bilgisayara ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu bağlamda Blizzard’ın Overwatch oynamak için önerdiği optimal bilgisayarın ayarları aşağıdaki şekilde:

  • İşlemci: Intel Core i5 ya da AMD Phenom II X3 2.8 GHz
  • RAM: 6 GB
  • OS: Windows Vista/7/ 8/10 64-bit (son servis paketiyle)
  • Grafik Kartı: Nvidia GeForce GTX 660 ya da ATI Radeon HD 7950
  • Depolama alanı: 30 GB

overwatch sistem gereksinimleri

Overwatch Kaç GB?

  • Overwatch an itibarıyla bilgisayarda yaklaşık 20 GB’lık alan kaplamakta.

Oyun 30 GB’lık depolama alanı istese de henüz bu kadar fazla alan kaplayacak kadar dosyaya sahip değil. Overwatch, bilgisayarınızda anlık olarak 20 GB’lık yer kaplasa da en az 30 GB’lık yeriniz olmadan oyunu indirmenizi tavsiye etmeyiz. Güncellemeler, aldığınız klipler, yeni gelecek içeriklerle oyunun boyutu zamanla bilgisayarınızın alacağından daha fazla olabilir.

Overwatch Hakkında

Blizzard Entertainment tarafından ilk olarak 2015’in Ekim ayında piyasaya sürülen takım bazlı FPS oyunu Overwatch, MOBA oyunların yetenek mantığıyla FPS’i birleştiriyor. CS:GO, VALORANT gibi tur ve ekonomi sistemi içermeyen oyunda farklı yetenekleri bulunan birçok karakter bulunuyor. Kontrol noktası ele geçirme, yük vagonu ittirme gibi modlarla oynanan Overwatch’ta rakipleri elemeye, rastgele ajanlar almaya dayalı Arcade modları da bulunuyor. Buraya tıklayarak Overwatch’un resmi sitesine ulaşabilir, oyunu oynamak istiyorsanız fiyatına, en ucuz nereden alınabileceği gibi bilgilere aşağıdaki yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Overwatch Kaç TL, Nereden Alınır?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir