Anasayfa > Listeler > Başyapıttan Farksız Oyun Kısa Filmleri

Başyapıttan Farksız Oyun Kısa Filmleri

Oyunlardan esinlenerek yapılmış kısa filmler mi? Kulağa epey tatlı geliyor. İşte karşınızda bizim derlememizle oyun kısa filmleri listesi.

Liste’de sıralamaya pek dikkat etmedik, bizce bu yapımların her biri çok özel ve güzel. Ayrıca oturup bir saat bile harcamadan harika birçok şeyi izleyerek deneyimlemiş olacaksınız, bence harika bir şans. İnternet, sen çok güzel bir şeysin.

Portal: No Escape

Sanırım kısa film yapmaya daha uygun bir iş zor bulunurdu. Biraz eski olsa da Portal: No Escape tadından yenmez bir iş olarak listeye girmeyi başardı. Shell’i görmek isteyenler kulübü olarak bu filmle gülümsüyoruz.

Papers, Please Kısa Filmi

Bana kalırsa yapılmış en başarılı oyun kısa filmi Papers, Please olacaktır. Tek düze ilerlediğini düşündüğümüz bir oyun için böyle güzel bir film çıkarmayı başarmış olmaları da ekstradan takdir edilesi.

Uncharted Kısa Filmi

İyi hazırlanmış kısa filmlerden konuşurken bunu da listeye eklememek olmazdı. Bir fan yapımı gibi de değil hem. Ciddi bir emek söz konusu.

Beholder Kısa Filmi

Papers, Please gibi bu film de bir Nikita Ordynskiy yapımı. Diğer filmine nazaran çok daha sanatsal ve farklı olduğunu da söyleyelim. Ayrıca filmde kullandıkları şarkıyı uzunca bir süre dinlemek isteyeceksiniz, adını da verelim o yüzden. Müzik: Chained by One Chain.

The Witcher Kısa Filmi

Dizisinin aksine bütçesinin epey düşük olduğunu belirtelim de beğenmemezlik etmeyin. Bir fan yapımına göre oldukça başarılı zira. Hatta kabul edelim Triss ve dövüş sahneleri diziye göre oldukça iyi durumda.

Skyrim: One They Fear

Bir animasyon koymasak olmazdı. Hele ki Skyrim ile ilgili bir şeyler eklememek listemizin doğasına ters olurdu. Neyse lafı uzatmadan sizi oyun kısa filmleri listemizin son filmiyle baş başa bırakalım.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir