Anasayfa > Oyun Haberleri > PlayStation Now Haziran Oyunları Kütüphaneye Eklendi

PlayStation Now Haziran Oyunları Kütüphaneye Eklendi

Sony Interactive Entertainment’ın oyun sektöründe yer alan bulut oyun servisi  PlayStation Now için Haziran oyunları kütüphaneye eklendi. Oyunlar ve detaylar haberimizde.

Günümüz oyun ve teknoloji dünyasında bulut oyun servisleri gittikçe önem kazanmaya devam ediyor. Xbox tarafında xCloud, PC tarafında Nvidia GeForce NOW gibi bulut oyun servisleri oyuncuların ilgisini çekmeyi başarıyor. PlayStation tarafında ise her ay kütüphanesine yeni oyunlar eklenen PlayStation Now yer alıyor. PlayStation Now sayesinde PlayStation konsolunuza veya PC’nize servisin kütüphanesinde yer alan oyunlardan istediğinizi bulut üzerinden görüntü aktarıp oynayabiliyorsunuz. Tabii ki de bu işlem için yüksek ve stabil bir internet hızı isteniyor. Ne yazık ki servis şu an Türkiye’de aktif değil.

PlayStation Now kütüphanesine 1 Haziran 2021 tarihinde eklenen yeni oyunlara baktığımızda en çok dikkat çeken oyunun CD Projekt RED tarafından geliştirilen The Witcher 3: Wild Hunt olduğunu söyleyebiliriz. Bunun yanında PlayWay tarafından geliştirilen ve oldukça detaylı bir araç üretme ve tamir etme simülasyonu olan Car Mechanic Simulator’da tanınan oyunlar arasında. Bu oyunların dışında toplam 4 tane SEGA ve 1 tane Humble Games oyunu da kütüphaneye ekleniyor. İşte eklenen tüm oyunlar:

playstation now haziran

  • Sonic Forces
  • Sonic Mania
  • Team Sonic Racing
  • Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown
  • Slay the Spire
  • Car Mechanic Simulator
  • The Witcher 3: Wild Hunt /Game of the Year Edition (6 Eylül 2021’ye kadar erişilebilir)

Toplam 7 adet yeni oyun kütüphaneye eklenmiş olacak. Ayrıca The Witcher 3’ün 6 Eylül 2021’e kadar erişilebilir durumda olacağı belirtildi. Sizler Haziran oyunlarını nasıl buldunuz? Sizce PlayStation Now başarılı bir servis mi? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir