Anasayfa > Oyun Haberleri > PlayStation Plus Eylül Ayı Oyunları Belli Oldu

PlayStation Plus Eylül Ayı Oyunları Belli Oldu

PlayStation Plus sistemi üyelerinin merakla beklediği PlayStation Plus Eylül ayı oyunları Sony tarafından açıklandı. Detaylar haberimizde.

Üyelerine her ay birbirinden farklı oyunları ücretsiz bir biçimde sunan PlayStation Plus sistemi ile birlikte oyuncular üyelik ücreti haricinde ek bir ödeme yapmadan birçok oyunu oynama fırsatı buluyorlar. PlayStation Plus Eylül ayı oyunları ise yine oyuncular sevindirecek cinsten. Yapılan açıklamaya göre bu ay oyuncuları Street Fighter V ve PlayerUnknown’s Battlegrounds bekliyor. 1 Eylül tarihinde indirmeye açılacak olan oyunlara üyeler Eylül ayı sonuna kadar erişebilecekler.

PlayStation Plus Eylül

Battle royale türüne damga vuran oyun PlayerUnknown’s Battlegrounds bilindiği üzere en temel hali ile rakipler ile dolu bir adada son hayatta kalan kişi olmanıza dayanan bir yapıya sahip. Tamamen silahsız olarak başladığınız oyunda amacınız çevrenizden yararlanarak loot yaparak giderek güçlenmek ve adadan canlı çıkan kişi olmak.

PlayStation Plus Eylül

PlayStation Plus’ın bu ayki oyunlarının bir diğer olan Street Fighter V ise bizlere özlediğimiz arcade dövüş oyunlarının ruhunu hissettiriyor. Oyun dünyasının efsaneleşmiş serileri arasında bulunan Street Fighter 5. oyunu ile çevrimiçi ve çevrimdışı modlarda oynama imkanı veriyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. Niye bir tane oyun açıklamışlar ki bu ay?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir