Anasayfa > Oyun Haberleri > Portal Reloaded, Nisan 2021’de Geliyor!

Portal Reloaded, Nisan 2021’de Geliyor!

Valve’in efsane Portal serisinin ikinci oyununun üzerinde geliştirilen, apayrı bir oyun kadar kapsamlı olan mod Portal Reloaded, 2021 yılının nisan ayında çıkacak.

Valve’in sevilen iki oyunluk bulmaca serisi Portal’ın son oyunu olan Portal 2, 2011 yılında çıkmıştı. 2007’de çıkan Portal’ın hikayesini tamamlayan oyunun ardından seri devam etmemiş, Valve’in birçok serisindeki gibi oyuncular üçüncü bir oyuna hasret kalmıştı. Resmi olarak Portal 3 gelmese de topluluk tarafından geliştirilmiş olan bu Portal 2 modu, ayrı bir oyun olarak piyasaya sürülerek bize bambaşka bir Portal deneyimi yaşatacak.

Jannis Brinkmann adlı oyuncu tarafından geliştirilen Portal Reloaded, Steam’de Portal 2 sahipleri için tamamen ücretsiz bir oyun olarak çıkışını Nisan 2021’de yapacak. Portal Reloaded, serinin klasik oyunlarına ek olarak oyuna bir yeni yeşil portal eklemekle kalmayıp kendine has müzikleri ve seslendirmeleriyle de oyunculara yepyeni bir Portal deneyimi yaşatacak.

Apex Legends’tan Steam’de Güçlü Başlangıç

Portal Reloaded Oynanış Videosu

Aşağıdaki videodan oynanışı daha yakından izleyebilir, “boyut değiştirme” olayını daha iyi kavrayabilirsiniz.

Bu oyun modu, iki klasik Portal oyunundan ayrı olarak bizlere ayrı bir boyut seçeneği veriyor. Birbirine ışınlayan turuncu ve mavi portalların yanında oyuncunun boyutunu değiştiren bir yeşil portalla kendini ayırt ettiren Portal Reloaded’daki bölümler de doğal olarak ilk iki Portal oyunundan çok daha zor olacak. Toplamda yirmi beş adet yepyeni bölüm içerecek olan oyunun kendi müzikleri, seslendirmeleri olacak. Portal deneyimini bir üst seviyeye çıkaracak bu oyunu beklerken gelişmelerden haberdar olmak için Portal Reloaded’ı Steam’de istek listenize ekleyebilirsiniz.

Portal Reloaded’dan beklentileriniz neler? Bu topluluk yapımı modun orijinal oyunlar gibi bir deneyim yaşatabileceğini düşünüyor musunuz? Düşüncelerinizi bizlerle belirtmekten çekinmeyin. Herkese iyi oyunlar!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir