Anasayfa > Oyun Haberleri > Apex Legends, Steam’de Şimdiden Zirveye Oynuyor!

Apex Legends, Steam’de Şimdiden Zirveye Oynuyor!

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen, Valve’in oyun platformuna daha yeni giren battle royale oyunu Apex Legends, Steam’de en çok oynanan oyunlar arasında şimdiden yerini almayı başardı. Tüm detaylar haberimizde.

EA’in oyunları yavaş yavaş Steam’e gelmeye devam ederken Apex Legends da oyundaki büyük değişikliklerin duyurulmasıyla birlikte Valve’in oyun platformundaki çıkışını gerçekleştirdi. Xbox One, PS4 ve PC oyuncuları için çapraz platform özelliğine kavuşan oyunun Steam’e çıkışıyla birlikte sadece bu platformda yüz binin üzerinde anlık oyuncu sayısına ulaşması işten bile olmadı. Şu an yaklaşık 76 bin kişinin oynadığı GTA V’in ardından anlık oyuncu sayısında 73 bin kişi ile beşinci sırada oturan Apex Legends, bugün 116 bin anlık oyuncuya ulaşmayı başardı. Aşağıdaki görselden popüler oyunların anlık oyuncu sayılarını ve 24 saat içindeki zirvelerini görebilirsiniz. Steam çıkışını 5 Kasım’da yapan oyun, şimdiden devler arasında beşinci sıraya oturmuş durumda. Apex Legends’ın önceden beri gelen popülerliğinin yanı sıra bedava olması da oyuncuları cezbediyor.

apex-steamde
Steam’de anlık olarak en çok oynanan oyunlar.

Apex Legends Artık Steam’de!

Popüler battle royale oyununun Steam’e çıkmasıyla birlikte oyuncu sayısında büyük bir artış gözlemlendi. Steam’de listelenmesiyle, çapraz platform özelliğiyle birçok farklı platformdaki kullanıcılara oynama imkanı sunan Apex Legends’ın gelecek planları arasında oyunu bir battle royale’in ötesine geçirmek de bulunuyor. Şu an sadece bir oyun moduna sahip olan Apex Legends, oyunun geliştirici firmasında çalışan isim Chad Granier’ın sözlerine göre ilerleyen zamanlarda oyunculara daha fazla seçenek sunacak. Aşağıdaki butondan ilgili içeriğimize ulaşabilirsiniz. Granier, verdiği röportajda oyunun battle royale’in ötesine geçmeye hazır olduğunu belirtmişti.

Apex Legends Battle Royale Oyunundan Fazlası Olacak

EA’in yayımladığı popüler battle royale oyununun çapraz platforma duyurulmasının yanında Nintendo Switch’e çıkışı da ertelenmişti. Apex Legends, Switch kullanıcıları için 2021’de çıkışını yapacak. Oyunun COVID-19 sebebiyle ertelenen Nintendo Switch versiyonu, çapraz platform özelliğini tam olarak destekleyecek ve sezonluk içeriklere tam erişim özelliğine de sahip olacak.

Apex Legends’ın oyuncu sayısının daha da artacağını düşünüyor musunuz? Oyunu Steam’den oynama fırsatı buldunuz mu? Origin’in güncellemesi sizce EA’in oyunlarını kendi platformlarından oynatmasını sağlayabilecek mi? Görüşlerinizi bizlerle belirtmekten çekinmeyin. Herkese iyi oyunlar!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir