Anasayfa > Oyun Haberleri > Apex Legends Battle Royale Oyunundan Daha Fazlası Olacak

Apex Legends Battle Royale Oyunundan Daha Fazlası Olacak

Oyunun geliştiricisi Respawn Entertainment’tan oyun direktörü Chad Grenier, Apex Legends’ın farklı oyun modlarına da kucak açacağının sinyallerini verdi.

Sevilen battle royale oyunu Apex Legends’ın geliştiricisi Respawn Entertainment’tan Chad Granier, Eurogamer’a verdiği röportajda oyunun gelecek planları hakkında konuştu. Ekip olarak şimdiden on ikinci sezona kadar içerik planlarına sahip olduklarını belirten isim, ilerleyen zamanlarda oyunun sadece bir battle royale oyunu olmaktan çıkabileceğini belirtti.

apex legends

Apex Legends Battle Royale Modunun Ötesine Geçiyor

“Şu anda bir battle royale oyunuyuz. İleriye bakınca, bilirsiniz ya, battle royale’in ötesine geçmemiz konusunda birçok tartışma dönüyor.”

Apex’in olduğunun ötesine geçeceğinin sinyallerini veren Granier, Eurogamer’a verdiği röportajdaki ifadelerine aşağıdaki şekilde devam etti. Chad Granier, oyunda mevcut olan sınırlı oyun modlarından ve farklı oynanış yollarından bahsederek bunların gayet iyi bir başlangıç noktası olduğundan dem vurdu.

“Milletin bayıldığı bir efsane kadrosuna sahibiz, bunu daha farklı olarak nasıl kullanabiliriz? Geleceğe bakınca oyunu sadece bir battle royale’den fazlası olarak göreceğinizi düşünüyoruz. Bütün bu sınırlı oyun modlarına, oynamanın farklı yollarına sahip olduğumuzu görebiliyorsunuz. Bunun mükemmel bir başlangıç noktası olduğu kanaatindeyim.”

Apex Legends Steam İçin 4 Kasım’da Geliyor!

apex legends çapraz platform

Oyuna gelmesi beklenen yeni modun veya modların ne olduğu hakkında herhangi bir bilgimiz bulunmasa da Apex’in gelişiminin şimdiden planlanması oyuncular için heyecan verici. Çapraz platform desteğine kavuşan oyun yedinci sezona girmesiyle birlikte 4 Kasım’da Steam çıkışını da gerçekleştirecek. Sevilen oyunun çapraz platform desteği içerecek olan Switch versiyonu ise geçtiğimiz günlerde 2021 yılına ertelenmişti. Bakalım Apex Legends battle royale modu dışında ilerleyen zamanlarda oyunculara ne gibi deneyimler sunabilecek?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir