Anasayfa > Oyun Haberleri > Postal Dude İçin Yeni Bir Ses Aktörü Gelebilir

Postal Dude İçin Yeni Bir Ses Aktörü Gelebilir

Postal 4: No Regerts için yeni bir Postal Dude sesi eklenebilir. Detaylar haberimizde.

Dün itibariyle Running With Scissors, Twitter hesabından Postal Dude için yeni bir ses aktörüyle anlaştıklarını açıkladılar. Fakat söz konusu Running With Scissors olunca birazcık şüphelenmekte fayda var. Çünkü oyuncular bunun 1 Nisan şakası olmasından korkuyorlar. Postal 4: No Regerts erken erişime açıldığı günden beridir oyuncuların şikayet ettiği şeylerden birisi de Postal Dude için anlaşılan ses aktörüydü. Karakterin klasik sesi olan Rick Hunter’ı  ısrarla isteyen oyunculara Running With Scissors yapacak bir şeyin olmadığını söylüyor. Hatta bunun için topluluk kısmında “Rick Hunter’ı istiyoruz.” başlıklı tartışma sayfaları açtılar. Runnig With Scissors çalışanı Mike Jaret ise oyunculara şu şekilde cevap verdi:

“Bu konuda kimsenin bir şey yapmasını sağlayamazsınız. Postal Dude şimdi Jon St. John ve sağlam da bir iş çıkardı. Ama yine de buna olan tutkunuz için teşekkür ederiz. Rick bunu takdir ederdi. Artık her neredeyse…”

Anlaşılan Running With Scissors dahil Rick Hunter’ın nerede olduğunu, ne yaptığını bilmiyor. Fakat kendisi hayranları tarafından yapılan YouTube videolarına güzel güzel yorumlar yazıyor hatta cevap verip sohbet ediyor. Aralarında bir anlaşmazlık mı var bilinmez. Konuya dönecek olursak da yazdıklarına göre yeni Postal Dude karakterini Joe Exotic adındaki belgesel programları yapan bir sunucuyla anlaşmışlar. Fakat yine de pek temkinli olmak lazım çünkü bu haber büyük ihtimalle 1 Nisan için yapılmış bir şaka olabilir. Bunun en güçlü kanıtı ise Joe Exotic’in sesinin bu karaktere hiç uyuşmaması. İlerleyen zamanlarda neler olacak hep birlikte göreceğiz.

Postal Dude

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

2 Yorumlar

  1. Her nedense ben özellikle Postal 3 teki ses aktörünü çok sevmiştim, ama Rick Hunter’ da iyi olurdu iki güzel aktör dururken neden sürekli değişik aktörleri deniyorlarki?

    • Harun Refik Çiftci

      Büyük ihtimalle RWS, anlaşamıyor diğer aktörlerle. Ya da yazıda da belirttiğim gibi Rick Hunter ortadan bir şekilde kayboldu. Sorduğumuzda ise pek sağlıklı cevaplar vermiyorlar dostum. Yorumun için teşekkür ederim 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir