Anasayfa > Oyun Haberleri > Running With Scissors Evden Çalışma Kararı Aldı!

Running With Scissors Evden Çalışma Kararı Aldı!

Diğer firmaların da yaptığı gibi Running With Scissors da evden çalışma kararı aldı. Detaylar haberimizde.

Running With Scissors adlı şirket dün Twitter üzerinden yaptığı açıklamada koronavirüs sebebiyle evden çalışma kararı aldıklarını açıkladı. Postal adlı seriyle bilinen RWS ekibi, erken erişime çıkardığı Postal 4: No Regerts adlı oyun üzerinde çok çalışırken böyle bir karar aldılar. Bu karar Postal 4: No Regerts adlı oyunun tam sürümünün çıkışını erteler mi şimdilik bilemeyiz. Henüz erken erişimde olan Postal 4: No Regerts adlı oyunu Steam üzerinden 32 TL’ye satın alabilirsiniz. Oyunun mağaza sayfasına ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Running With Scissors

Running With Scissors Kimdir?

1996 senesinde kurulan ve Vince Desiderio önderliğinde Amerika’nın Arizona eyaletinin Tucson adlı şehrinde kurulmuştur. Kendileri az önce de belirttiğimiz gibi Postal adlı seri sayesinde ünlü olmuşlardır. Postal 4: No Regerts ile birlikte 5 oyun ve 2 adet ek paket yani DLC geliştiren ekip, 1997 senesinden beridir aileler tarafından devamlı hedef alınmıştır.

Siz de RWS’nin evden çalışma kararı veya Postal serisi hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar. Esen kalınız!

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir