Anasayfa > Oyun Haberleri > Quantic Dream Oyunları Steam Platformundaki Yerlerini Aldı

Quantic Dream Oyunları Steam Platformundaki Yerlerini Aldı

Sevilen Quantic Dream oyunları Heavy Rain, Beyond: Two Souls ve Detroit: Become Human Steam’deki çıkışlarını gerçekleştirdi. Detaylar haberimizde.

PlayStation platformuna özel olarak çıkışlarını gerçekleştiren Quantic Dream oyunları kendi dönemlerinde oyuncular tarafından oldukça beğenilmiş ve eleştirmenlerden de iyi puanlar almışlardı. Diğer platformlardaki oyuncuların PlayStation sahiplerine kıskançlık dolu bakışları ile geçen bir süreden sonra Heavy Rain, Beyond: Two Souls ve Detroit: Become Human PC platformunda da Epic Games Store üzerinden oyuncularla buluşmuştu.

Quantic Dream oyunları
Detroit: Become Human

Quantic Dream oyunları bir süreliğine PC platformu için Epic Games Store‘a özel kaldıktan sonra nihayet Steam üzerinden de çıkışını gerçekleştirdi. Oyunlar çıkışlarına özel olarak yüzde 10’luk bir indirim ile kullanıcılara sunulmuş durumdalar. Bu indirim ise yalnızca bir hafta boyunca geçerli olacak. Heavy Rain ve Beyond: Two Souls indirimsiz olarak 70, Detroit: Become Human ise 142 TL‘lik bir fiyat etiketine sahip. Ancak üç oyunun hepsine birden sahip olmak isterseniz Quantic Dream Collection adlı pakete indirimin devam edeceği bir haftalık süreç boyunca 228,42 TL‘ye sahip olabilirsiniz. Ayrıca oyunların tümü için ücretsiz demoların da kullanıcılara sunulmuş olduğunu belirtmekte fayda var.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir