Anasayfa > Oyun Haberleri > Quantic Dream, Yeni AAA Oyunu İçin İş İlanı Paylaştı

Quantic Dream, Yeni AAA Oyunu İçin İş İlanı Paylaştı

Detroit: Become Human, Heavy Rain, Beyond Two Souls oyunlarının geliştiricisi Quantic Dream, çıkaracağı yeni AAA oyun için bir iş ilanı paylaştı.

Şu ana kadar geliştirdiği üç oyunla oyuncuların beğenisini kazanan stüdyo, paylaştığı gönderiyle yeni büyük projesinin sinyallerini verdi. PlayStation özel olarak piyasaya sürülen, ardından PC için de çıkan Heavy Rain, Beyond Two Souls, Detroit: Become Human üçlüsünü geliştiren Quantic Dream’in yeni projesinin de bu üç oyun gibi güzel bir hikâyeyi kaliteli anlatım ve interaktif yönetimle sunması çok olası.

Yeni oyunun içeriği veya ismi hakkında henüz resmî bir açıklama yok, fakat paylaşılan bu iş ilanıyla Quantic Dream tarafından geliştirilecek bir AAA oyun daha doğrulanmış oldu.

Paylaşılan iş ilanında açık olan pozisyon ise “Senior Gameplay Engineer”, yani kıdemli oynanış mühendisi. Kanada’nın Montreal şehrinde açılan yeni Quantic Dream stüdyosunda çalışacak pozisyon, şirketin “bir sonraki iddialı AAA projesi” için çalışacak. Böylesine bir stüdyonun “iddialı” oyunu için beklentiler yüksek.

Quantic Dream’in sonraki eseri hakkında yapılacak resmî açıklamaları dört gözle bekliyor, stüdyonun son üç oyunu gibi kaliteli yapımlarla karşımıza çıkmasını umuyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir