Anasayfa > Blog > Red Dead Redemption 2 (RDR2) Kaç Saat Sürüyor?

Red Dead Redemption 2 (RDR2) Kaç Saat Sürüyor?

Rockstar Games’in bütün içerikleriyle oyuncuları kendine hayran bırakan son oyunu Red Dead Redemption 2 (RDR2) kaç saat sürüyor?

2018 yılının Ekim ayında PlayStation’a özel olarak çıkan, ardından 5 Kasım 2019 tarihinde PC platformunda da oyuncularla buluşan Red Dead Redemption 2, oynayan neredeyse herkesi kendisine hayran bırakan bir oyun. Sanat yönetimi, hikâye anlatımı ve ince detaylarıyla Rockstar’ın başarısını çok net bir biçimde sunan eseri oynamak isteyenler de doğal olarak oynanış süresini merak ediyor. Bu yazımızda Red Dead Redemption 2 oyununun kaç saat sürdüğünü oyun tarzlarına göre açıkladık, umarız yardımcı olabiliriz.

GTA V Kaç Saat Sürüyor?

Red Dead Redemption 2 (RDR2) Kaç Saat?

  • Red Dead Redemption 2, sadece ana hikâyesini rahat rahat oynamak isteyenlere yaklaşık 50 saatlik bir deneyim sunuyor.

Oyunun ana hikâyesine ek olarak ekstra görevlerini de bitirmek istiyorsanız oynanış süreniz 75-80 saate kadar çıkabiliyor. Oyunu %100’lemek istiyorsanız 170 saatinizi gözden çıkarmanız gerekebiliyor.

Red Dead Redemption 2’nin oyun süresinin diğer oyunlara oranla uzun olduğunu görebiliyoruz. En ufak detayına bile büyük emek harcanmış bu oyunda harcadığınız saatlerin değeceğine emin olabilir, ABD’nin güneyindeki kovboy çetesinin hikâyesine rahatlıkla düşebilirsiniz.

Oyunun başı çok aksiyonlu değilse, sizi sıkıyorsa bunu birçok kişinin yaşadığını, Red Dead Redemption 2’nin hikâyesinin oyunun ortalarına doğru çok daha zevkli bir hâle geldiğini belirtelim. Herkese iyi eğlenceler diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir