Anasayfa > Oyun Haberleri > Senenin Beklenen Yerli Oyunlarından Swarm Grinder Çıktı

Senenin Beklenen Yerli Oyunlarından Swarm Grinder Çıktı

Bol keyifli bir roguelike oynamak ister misiniz? O zaman size güzel bir haberimiz var! Sonunda Swarm Grinder çıktı!

Last Bite Games tarafından geliştirilen Swarm Grinder, ülkemizin bu sene ses getiren yapımlarından olmaya aday. Dünya genelinde pek çok bekleyeni olan oyun, piksel grafikleriyle pek çok yabancı YouTube kanalında sergilenmiş ve demosu çok sevilmişti. Geçtiğimiz aylarda birkaç ertelemeye sahne olan oyun, son olarak 5 Mayıs’ta çıkacağını duyurmuştu. Geliştirici ekip bu defa oyunlarını mağazada yer alması için yetiştirebildi. Oyunu ilk defa duyduysanız aşağıdaki kısa tanıtımı izleyebilirsiniz.

Swarm Grinder Çıkış İndirimiyle Geldi

Oyun hem Türkiye özel fiyatına, hem de çıkışına özel %20 indirime sahip. Eğer Vampire Survivors türü ilginizi çektiyse, pek çok farklı mekaniğe de ev sahipliği yapan bu oyunu kütüphanenize uygun fiyatıyla eklemek isteyebilirsiniz. Oyunun yurtdışı fiyatının indirimsiz haliyle 8 Dolar olduğunu da hatırlatalım.

Umarız geliştirici ekip, emeklerinin karşılığını satış rakamlarıyla da bulabilirler. Yerli yapımların oyun piyasalarında büyük yankılar uyandırdığı 2023 senesinde, Swarm Grinder’ın da bu yapımlar arasına adını yazdırmasını canı gönülden istiyoruz. Çünkü yapım, kalitesiyle bunu gerçekten de hak ediyor.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir