Anasayfa > Oyun Haberleri > Sims 5 ‘in Gelişi Resmen Doğrulandı!

Sims 5 ‘in Gelişi Resmen Doğrulandı!

Oyun dünyasının en ikonik serilerinden olan Sims’in yeni oyunu geliyor. Sims 5 EA Games’in CEO’su tarafından resmen doğrulandı! Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasının efsaneleşmiş serilerinden olan Sims‘in yeri birçoğumuzun hayatında oldukça önemlidir. Eşi benzeri olmayan bir yaşam simülasyonu olarak tanımlayabileceğimiz Sims serisi ilk oyunundan bu yana rakipsiz oynanışı, absürt mizahı ve oyunculara sunduğu içerikler ile adını oyun dünyasının efsaneleri arasına yazdırmayı başardı.

Şu anda 4. oyunu piyasada olan Sims serisi, ilk 3 oyunun yakaladığı başarı grafiğini 4. oyun ile yakalamaktan bir hayli uzak kalmıştı. Her yeni oyunda bir öncekinin üzerine yeni şeyler koyarak ilerleyen Sims serisi 4. oyun ile birlikte daha önceki oyunlarda oyunculara sunduğu haritada özgürce gezinme, havuz, arabalar gibi pek çok özelliği oyunun standart sürümünde vermeyerek oyuncular tarafından oldukça eleştirilmişti. Hal böyle olunca 4. oyunun satış grafikleri de serinin diğer oyunlarının oldukça gerisinde kalmıştı.

Sims 5

Sims 5 Geliyor!

Oyunun yapımcı stüdyosu olan Maxis‘in EA Games çatısı altına girmesi ile birlikte Sims serisinin haklarına sahip olan EA Games cephesinden Sims 5‘e dair sevindirici haberler var. EA Games CEO‘su Andrew Wilson yaptığı bir açıklama ile efsane serinin yeni oyununun yolda olduğunu açıkladı. Wilson yaptığı açıklamalarda ayrıca oyunun Xbox Series X ve PlayStation 5 için de geliştirildiğini açıklayarak önümüzdeki nesilde de Sims efsanesinin devam edeceğini duyurdu.

Sims 5 için henüz kesin bir çıkış tarihi verilmiş değil. Ancak oyunun içerisinde bulunduğumuz 2020 yılı içinde çıkması bekleniyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir