Anasayfa > Oyun Haberleri > STALKER 2 Çıkış Tarihi Oynanış Fragmanı ile Duyuruldu

STALKER 2 Çıkış Tarihi Oynanış Fragmanı ile Duyuruldu

Bizleri bir kez daha Çernobil’in radyasyonla kirlenmiş topraklarına davet eden STALKER 2 çıkış tarihi nihayet belli oldu. Detaylar haberimizde.

İlk oyunu STALKER: Shadow of Chernobly ile 2007 yılında piyasaya sürülen ve çıkış yaptığı dönemde beklenmeyen bir etki yaratarak oyuncuların büyük beğenisini kazanan STALKER serisi GSC Game World tarafından geliştiriliyor. Ukraynalı oyun geliştirme stüdyosunun ellerinden çıkan STALKER terk edilmiş Çernobil’in tüm kasvetini ve soğukluğunu oyuncuya yansıtıyordu. The Zone adlı, felaketten etkilenmiş bölgede bulunan cesur bir Stalker‘ı canlandırdığımız oyun dönemine göre gerçekçi mekanikleriyle de beğeni toplamıştı. Şimdi ise sırada STALKER 2 var.

STALKER 2 Geliştirici Günlüğü Paylaşıldı

Uzunca bir aranın ardından STALKER 2 ile tekrar karşımıza çıkmaya hazırlanan GSC Game World merakla beklenen yapım için bir oynanış fragmanı paylaştı. Görselliği, ışıklandırmaları ve gölgelerinin kalitesi ile adeta nefes kesen yapım yayınlanan video gördüğümüz kadarıyla ruhundan hiçbir şey kaybetmemiş. Günümüz teknolojisinden yararlanmayı iyi bilen geliştirici ekip bunu buz gibi Sovyet ruhu ile harmanlayarak önümüze yaklaşık 5 dakika uzunluğundaki oynanış fragmanını koymuş durumda.

STALKER 2 Çıkış Tarihi

Oyuncuların beklentilerini yükselten bu oynanış fragmanı ile birlikte merakla beklenen yapımın çıkış tarihi de nihayet belli olmuş durumda. STALKER 2, 28 Nisan 2022 tarihinde karşımıza çıkacak. PC ve Xbox için çıkışını gerçekleştirecek olan yapım çıkar çıkmaz Game Pass sistemine de eklenecek. Işın izleme teknolojisinin tüm nimetlerini de arkasına alan yapım çıkışı ile birlikte bu oynanış fragmanı ile yükselttiği beklentinin altından kalkabilecek mi bunu da önümüzdeki yıl 28 Nisan tarihinde hep birlikte göreceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir