Anasayfa > Oyun Haberleri > STALKER 2 Sistem Gereksinimleri Oyuncularla Paylaşıldı

STALKER 2 Sistem Gereksinimleri Oyuncularla Paylaşıldı

Oyuncuları Çernobil’in radyasyonla kirlenmiş çorak topraklarına davet eden STALKER 2 sistem gereksinimleri belli oldu. Detaylar haberimizde.

Dünyamızın gördüğü en büyük nükleer felaketlerden olan Çernobil, aradan geçen 35 yıla rağmen hala etkilerini devam ettiriyor. Radyasyon ile kirlenmiş ve eski haline dönmesi neredeyse olanaksız olan topraklarda hala kimse yaşamıyor, toprakların yaşanabilir seviyeye gelmesi için de aradan yüzlerce yıl geçmesi gerekiyor. Takvimler 2007 yılını gösterirken bizleri Çernobil’in terk edilmiş ve radyasyondan nasibini almış topraklarında bir maceranın tam ortasına atan STALKER ile tanıştık. Ukrayna merkezli geliştirici stüdyo GSC Game World tarafından yapılan seri aradan geçen yılların ardından geri dönmeye hazırlanıyor.

Bizleri bir kez daha The Zone‘un tehlikeli atmosferine sokacak olan oyun bu kez göz kamaştıran grafiklerle bize adeta cehennemin tam ortasında hissettirecek. Anomaliler, radyasyon sebebiyle mutasyon geçirmiş canlılar ve hepsinden daha tehlikelisi insanlarla dolu The Zone‘da bir Stalker olarak hayatta kalmaya çalışacağız. Geçtiğimiz gün E3 etkinliğinde yeni bir oynanış fragmanına ve çıkış tarihine eriştiğimiz STALKER 2 için sistem gereksinimleri de nihayet belli oldu.

STALKER 2 Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Sistem Gereksinimleri:

CPU: Intel Core i5-1600K, AMD Ryzen 5 1600X

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB, AMD Radeon RX 580 8GB

RAM: 8 GB

Boş Alan: 150 GB

İşletim Sistemi: Windows 10

  • Önerilen Sistem Gereksinimleri

CPU: Intel Core i7 9700K, AMD Ryzen 7 3700X

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti 11GB, NVIDIA GeForce RTX 2070 Super 8GB, AMD Radeon RX 5700 XT 8GB

RAM: 16 GB

Boş Alan: 150 GB

İşletim Sistemi: Windows 10

STALKER 2: Heart of Chernobly için belirlenen sistem gereksinimleri çoğu sistemi bir hayli zorlayacak cinsten. Ancak oyunun ışın izleme teknolojisinin son nimetlerinden de yararlandığını düşünürsek durum pek de şaşırtıcı olmuyor. Oyunun boyutu ise oyuncuların gözünü korkutan bir diğer konu. 28 Nisan 2022 tarihinde PC ve Xbox Series X/S için çıkışını gerçekleştirecek olan oyunu şimdiden merakla bekliyoruz. Yapımın çıkışını gerçekleştireceği ilk günden Game Pass sistemine ekleneceğini de hatırlatmakta fayda var.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir