Anasayfa > Oyun Haberleri > STALKER 2 Yeni Fragman İle Karşımızda

STALKER 2 Yeni Fragman İle Karşımızda

Bizleri bir kez daha The Zone’un uğursuz topraklarına davet eden STALKER 2 yeni fragman ile vadettiklerini gözler önüne seriyor. Detaylar haberimizde.

İlk oyunu olan Shadow of Chernobyl ile 2007 yılında karşımıza çıkmış olan STALKER serisi 2008 yılında Clear Sky ve son olarak ise 2009 yılında Call of Pripyat ile bizleri dünya tarihinin en büyük nükleer felaketinin gerçekleştiği topraklara konuk ediyordu. Cossacks serisi ile de tanıdığımız Ukraynalı geliştirici GSC Game World tarafından geliştirilen serinin devam oyunu ile karşımıza çıkacağı geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu.

Duyurusu yapılmış olan STALKER 2 yayınlanan yeni fragman ile bizlere kullandığı oyun motorunun gücünü göstermeyi amaçlıyor. Unreal Engine 4 ile geliştirilen yapım oyun motorunun da gücü sayesinde gerçekten göz alıcı görünüyor. The Zone boyunca ilerlerken yaptığımız her seçimin oyunun sonunu ve kaderimizi etkileyeceği yapımda bir kez daha radyasyon ile kirlenmiş Çernobil topraklarına adım atacağız. Elbette ki bu topraklarda bizleri bol bol gizem, mutasyona uğramış yaratıklar ve radyasyon yüzünden oluşan anomaliler bekliyor olacak. Yapımın çıkış tarihi ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir