Anasayfa > Oyun Haberleri > Star Wars Jedi: Fallen Order Satışları 8 Milyonu Geçti

Star Wars Jedi: Fallen Order Satışları 8 Milyonu Geçti

Star Wars Jedi: Fallen Order, Kasım ayında çıkış yaptığında, bir çok platformda olumlu eleştiriler alarak herkesi şaşırtmıştı. Yapımcı firma EA, yılın sürpriz oyunlarından biri olarak anılan Fallen Order’dan oldukça mutlu. Fallen Order’ın satışları ise Ocak ayı itibariyle 8 milyonu geçmiş durumda.

star wars jedi: fallen order

EA Games dün akşam yaptığı açıklamayla hem 2020 mali yılının üçüncü çeyreğinde yaptığı satış rakamlarını, hem de 2020 yılındaki planlarını yayınladı. Bu açıklamalarda en önem verilen noktalardan biri ise yeni Star Wars oyunu oldu. EA daha önceden yaptığı açıklamalarda Star Wars Jedi: Fallen Order‘ın 6 ve 8 milyon arasında satış yapmasını beklediğini açıklamıştı. EA CFO’ı Blake Jorgensen yaptığı açıklamada Fallen Order’ın sadece çıkış yaptığı üçüncü çeyrek mali yılda, beklenen rakamların en iyi düzeyinde yani 8 milyon satış yaptığını açıkladı. Ayrıca 2020 mali yılının sonuna kadar yani 31 Mart’a kadar beklenen satış rakamlarının 10 milyon civarında olduğunu açıkladı. Jorgensen bu rakamların tekli-oyunculu ve hikaye bazlı bir oyuna göre çok güçlü olduğun da belirtti.

star wars jedi: fallen order

İleride Fallen Order’ın herhangi bir çevrimiçi sisteme sahip olup olmayacağı sorulduğunda, CEO Andrew Wilson, böyle bir servisin sunulması durumunda, sunulan online deneyimin FIFA Ultimate Team veya Apex Legends gibi bir sisteme benzemeyceğini belirtti. Ardından da Star Wars Jedi: Fallen Order üzerinde çalışan takımın çok yaratıcı olduğunu ve oyuncuların yaşayacağı deneyimi yeni seviyeye aktarmaya hazır olduklarını belirtti. Ayrıca Fallen Order, EA’in sadece çoklu-oyunculu oyunlarda değil, hikaye temelli oyunlarda da başarılı olabileceğinin göstergesi oldu.

Siz Fallen Order hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Facebook grubumuza katılarak bizlerle paylaşabilirsiniz.

 

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir