Anasayfa > Blog > Steam Puanı Ne İşe Yarar?

Steam Puanı Ne İşe Yarar?

Steam puanı ne işe yarar? Pek çok özelliği bulunmasıyla kullanıcılarını cezbetse de bazen bu durum akıl karıştırıcı olabiliyor.

Steam puanı, platformun ticareti canlandırmak amacıyla sunduğu bir oyunlaştırma servisidir. Alışverişlerimizde kazandığımız puanlarla çeşitli kozmetik ürünleri Steam Puan Dükkânı üzerinden satın alabiliriz. Harcadığımız her Türk Lirası belirli puanlarda karşılık buluyor ve bunlar birikerek dükkânda kullanılabiliyor. Peki, buradan aldığımız ürünlerle neler yapabiliriz?

Steam Cloud Nedir?

Steam Puan Dükkânı Nedir? Steam Puanı Ne İşe Yarar?

Platformun oldukça yeni olan bu özelliği, rekabetin başlamasıyla Valve’ın buradaki satış rakamlarını korumak istemesi sonucu ortaya çıkmıştır. Dolayısıyla şirketin burada oyunculara oldukça eli açık davrandığını ve pek çok yenilik sunduğunu söylememiz mümkün. Baştan söyleyelim, maalesef bu puanların şimdilik karşılığı para ya da oyun değil. Ancak yapılabilecek yine de çok fazla şey var. Dilerseniz gelin maddeler halinde sıralayarak anlatımımızı tamamlayalım.

Not: Dükkâna ulaşmak için mağaza kategorisinin alt seçeneklerinden ilerleyebilirsiniz.

  • Arka plan görselleri ve animasyonları satın alabilirsiniz.
  • Profil resimleriniz için çerçeveler kullanabilirsiniz.
  • Profilinizde sergileyebildiğiniz rozetleri kuşanabilirsiniz.
  • Sohbet ögeleri satın alabilirsiniz. (İfadeler, çıkartmalar vs.)
  • Oyun incelemelerine ve topluluk üreticilerine ödüller verebilirsiniz.
  • Video oyunlarına özel içerikleri satın alabilirsiniz ve paketlerden yararlanabilirsiniz.

13 puanın platformda 1 TL’lik alışverişe denk geldiğini de belirterek yazımızı sonlandıralım. Umarız hoşunuza giden ürünlere ulaşabilirsiniz. İyi oyunlar ve bol keyifli vakitler dileriz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir