Anasayfa > Oyun Haberleri > The Medium Yeni Fragmanı ile Tüyleri Diken Diken Ediyor

The Medium Yeni Fragmanı ile Tüyleri Diken Diken Ediyor

Oyuncular tarafından merakla beklenen The Medium için yayınlanan yeni live-action fragmanı beklentileri yükseltmiş durumda. Detaylar haberimizde.

Adını Observer ve Layers of Fear gibi etkileyici korku yapımları ile duyurmuş olan Bloober Team tarafından geliştirilen The Medium karşımıza ilk olarak Inside Xbox adlı etkinlikte çıkmış ve o ondan itibaren dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı. Marianne adlı bir medyumun kontrolünü ele alacağımız oyun 28 Şubat tarihinde Xbox Series X/S ve PC platfromları için çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Yaratılan atmosfer ve hikayesi ile de dikkat çeken yapım aynı zamanda oyuncunun iki farklı dünyada birden maceraya dahil olmasını sağlayan oyun mekaniği ile de dikkat çekiyor. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri The Medium için yayınlanan yeni live-action fragmanı ile baş başa bırakalım.

Adeta bir kısa film tadında olan fragman bizlere oyunun atmosferini tanıtmak konusunda ortaya oldukça etkileyici bir iş koymuş durumda. Sanat tasarımı ve atmosfer yaratmak gibi konularda daha önceki işleri ile yetkinliklerini kanıtlamış olan Bloober Team‘in böyle bir The Medium için böyle bir fragman ile karşımıza çıkması bizleri bir kez daha etkileyici bir işin beklediğini de kanıtlar nitelikte. Oyun Steam üzerinde 209, Xbox kullanıcıları için ise Microsoft Store‘da 141 TL‘lik fiyat etiketine sahip. Ancak oyunun çıkar çıkmaz Xbox Game Pass sistemine ekleneceğini de hatırlatalım.

The Medium’un 14 Dakikalık Oynanış Videosu Paylaşıldı

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir