Anasayfa > Oyun Haberleri > The Medium Yeni Oynanış Videosu ile Karşımızda

The Medium Yeni Oynanış Videosu ile Karşımızda

Geliştirici ve yayıncı koltuğunda The Bloober Team’in oturduğu ve oyuncular tarafından merakla beklenen The Medium 14 dakikalık yeni bir oynanış videosu ile geldi.

Geride bıraktığımız 2020 senesinin Mayıs ayı içerisinde düzenlenen Inside Xbox etkinliğinde ilk kez duyurulan The Medium karanlık yapısı, atmosferi, hikayesi ve farklı oyun mekanikleri ile dikkat çekiyor. Daha önce Layers of Fear ve Observer gibi başarılı korku-gerilim oyunları ile adını duyurmuş olan The Bloober Team tarafından geliştirilen oyun adından da anlaşılacağı üzere bizlere bir medyumun maceralarına ortaklık etme fırsatı sunacak. Marianne isimli medyumu kontrol edeceğimiz The Medium için geliştiriciler yeni bir oynanış videosu yayınladılar.

Oyun mekaniklerini daha yakından görmemiz için önemli olan video aynı zamanda oyunun grafiksel açıdan vadettiklerini de oyunculara gösteriyor. 28 Ocak 2021 tarihinde piyasaya sürülmesi beklenen oyun yeni nesilde Xbox Series X/S için çıkışını gerçekleştirecek. Bunun yanı sıra PC oyuncuları da oyunu oynama şansını elde edecekler. Oyun Steam üzerinde 209 TL‘lik bir fiyat etiketi ile ön siparişe açılmış durumda. Xbox kanadında oyuna sahip olmak isterseniz ise ön sipariş fiyatı 141 TL. Ancak oyunun çıkışını gerçekleştirdiği gibi Xbox Game Pass sistemine ekleneceğini hatırlatmakta da fayda var.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir