Anasayfa > Sanat Haberleri > Westworld 3. Sezon Posterinde İlginç Detay: Dolores Ölecek Mi?

Westworld 3. Sezon Posterinde İlginç Detay: Dolores Ölecek Mi?

Westworld 3. sezon posterindeki detay dikkat çekti. Posterdeki detay dizinin ana karakterlerinden Dolores’in ölümüne işaret ediyor olabilir.

2016 yılında izleyiciyle buluşan Westworld, sıradışı hikayesi ve kurgusuyla ekranların en sevilen ve ilgiyle takip edilen yapımları arasında yerini aldı. Heyecanla 3. sezonu beklenen dizinin tanıtım posterindeki detay ise hayranların gözünden kaçmadı.

Detay Reddit r/westworld forumlarında, shampoo_samurai nickli kullanıcı tarafından gündeme getirildi.

Dolores has been hiding in plain sight, in the S3 Key Art.
byu/shampoo_samurai inwestworld

Posterde, kumun üzerine yığılmış ve son anlarını yaşadığı izlenimi uyandıran bir robot ve arkasında şehir manzarası göze çarpıyor. Kullanıcı ise bu robotun Dolores olduğunu düşünüyor. Sebebi ise, Dolores karakterinin giydiği ve ikon haline gelen mavi elbise. Robotun çeşitli yerlerinde bulunan mavi objeler bu elbiseden kalan parçalar olabilir. Bu da akıllara, Dolores’in sonunun gelmiş olabileceği ihtimalini getiriyor.

Westworld’ün Konusu Nedir?

Westworld, aynı isimli 1973 yapımı filmin televizyon uyarlaması. Son üç yılda reyting rekorları kıran dizi, ekranların en başarılı yapımlarından biri olarak kabul ediliyor. Daha önce Game of Thrones ile büyük bir başarıya ulaşan HBO, Westworld ile bu başarısını katladı.

Dizi, yetişkinler için yaratılmış bir eğlence parkında geçiyor. Bu parkta insandan farksız robotlar, ziyaretçilere hayal ettikleri deneyimleri gerçekçi bir şekilde yaşama şansı sunuyor. Vahşi batılı temalı parkta, yapay zekanın anlaşılmayan bir nedenle beklenenden farklı çalışması, parka giden kişiler için oyun olmayan bir tehlike oluşturmaya başlıyor.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir