Anasayfa > Oyun Haberleri > World of Warcraft Sunucuları Birleşecek

World of Warcraft Sunucuları Birleşecek

Diğer sunuculara kıyasla daha az oyuncu sayısına sahip olan World of Warcraft sunucuları yıl sonuna doğru birleştirilecek.

Dünyanın en çok oynanan MMORPG oyunu olan World of Warcraft’ın geliştiricisi Blizzard, sunucu birleşimleri hakkında bir duyuru yaptı. World of Warcraft etrafınızda başka oyuncular olduğunda güzeldir cümlesini ekleyen geliştirici firma, düşük popülasyona sahip sunucuları nispeten daha yüksek oyuncu kitlesine sahip olanlar ile birleştirecek.

Köklü araştırmalar ve sunucu incelemeleri sonucunda verilen bu karar doğrultusunda birleşen çeşitli sunucularda karakterler ve loncalar da taşınmış olacak.

“Sağlıklı bir kitleye sahip olan sunucular, klanınız ile olan etkileşiminizden sunucu içi ekonomiye kadar birçok fırsat sunuyor. Son sunucu birleştirmesinden bu yana birkaç yıl geçti.”

Önümüzdeki birkaç ay içerisinde gerçekleşecek olan birleştirmelerde birçok sunucu bakım moduna alınacak. Oyuncu kitlesi düşük sayıda seyreden birkaç sunucu her hafta daha büyük sayıda oyuncu kitlelerini bünyesinde barındıran sunucularla birleştirilecek.

Taşınacak Sunucuların İsimleri Henüz Belli Değil

world of warcraft sunucuları

Birleştirme işlemleri başlamadan önce Blizzard oyuncularının hepsini durumdan haberdar edeceğini bildirdi. Tüm işlemler bittikten sonra oyuna giriş yapan oyuncular kendilerini popülasyonu yüksek sunucularda bulacak. Birleştirilecek sunucuların isimleri ile düşük popülasyondan kastedilen orana dair henüz bir açıklama yapılmadı. Bununla beraber sunucular üzerine açılan forum sayfaları da birleştirilecek. Belirli bir diyar içerisinde soru sormak isteyen oyuncu artık taşındığı sunucunun forum sayfasına erişmek durumunda olacak.

Ağustos ayında Classic ile yıllar öncesine geri dönen World of Warcraft, Shadowlands ek paketiyle kitlesini heyecanlandırmaya devam ediyor. Ülkemizde de oldukça büyük bir oyun kitlesine sahip olan MMORPG efsanesi hala yoğun ilgi görüyor.

Ünlü World of Warcraft Oyuncusu Reckful Hayatını Kaybetti

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir