Anasayfa > Oyun Haberleri > 16 Saatlik Uçuş Microsoft Flight Simulator Üzerinde Simüle Edildi

16 Saatlik Uçuş Microsoft Flight Simulator Üzerinde Simüle Edildi

Twitch yayıncıları Microsoft Flight Simulator üzerinde 16 saat süren Los Angeles – Dubai rotalı bir uçuşu tamamen simüle etti. Yayıncılar uçak kokpitini tüm gerçekliğiyle ekranlara taşıdı.

2SoonBoon ve BruceGreene adındaki Twitch yayıncıları 16 saat süren uçuş rotasını simüle ederken pilot kıyafetleri giymeyi de unutmadı. ATC Jeremy’nin yardımıyla beraber adeta bir kokpitin içini ekranlara taşıyan yayın binlerce defa izlendi.

Microsoft Flight Simulator

Yayıncılar dünyanın en uzun uçuşlarından biri olan Los Angeles – Dubai rotasını tam bir adanmışlık ile sürdürmeyi başardı. Yayıncı BruceGreene !LongestFlight etiketiyle canlı yayına girdi. Dünyadaki en uzun uçuş süresine sahip rotalardan biri olan Los Angeles – Dubai yolculuğu yaklaşık 16 saat sürüyor. Fakat oyun üzerinde yapılan en uzun uçuşun bu yayında kaydedildiğini söylemek mümkün. Oldukça eğlenceli olan yayın eş zamanlı olarak binlerce kişi tarafından izlenirken, yayının kaydı da otuz beş bin kişi tarafından seyredildi.

Microsoft Flight Simulator Hakkında

18 Ağustos’ta çıkış yapan oyun, oyunculara dünyanın tamamını oldukça gerçekçi uçak modellemeleriyle gezme şansı sunuyor. Kokpit içini ve uçakların kontrol panelini olduğu gibi aktaran simülasyon oyunu, arama motorlarındaki haritalardan eş zamanlı bir şekilde veri toplayarak modellemeler oluşturuyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir Yorum

  1. Adamlar yaşıyor bu hayatı. Ne diyim imrendim açıkçası.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir