Anasayfa > Oyun Haberleri > Üç Ubisoft Oyunu Birleşimi The Division BattleCat Geliştiriliyormuş

Üç Ubisoft Oyunu Birleşimi The Division BattleCat Geliştiriliyormuş

Ubisoft firmasının Splinter Cell, Ghost Recon ve Division’ı birleştirerek The Division BattleCat adında bir oyun geliştirdiği düşünülüyor.

Yeni sızıntılara göre Ubisoft’un üzerinde çalıştığı ve henüz geliştirme döneminin çok başlarında olan bir FPS oyunu geliştiriliyor. Bu oyunun diğer Ubisoft oyunları olan Splinter Cell, Ghost Recon ve Division’ın bir birleşimi olan, The Division BattleCat adında, benzersiz sınıf yeteneklerine ve çoklu modlara sahip rekabetçi bir FPS oyunu olacağı rapor ediliyor.

The Division Battlecat” adlı oyunun görüntüleri 6 Haziran tarihinde Zer0_Bytes olarak bilinen sızdırıcı tarafından yayımlandı. İçeriğin yer aldığı tweet DMCA (yüksek ihtimal Ubisoft tarafından) ile kaldırıldı fakat Zer0_Bytes meraklı okurları içerik için alternatif bir kaynağa yönlendirdi. VGC kendi yayınladıkları raporda oyunun varlığını doğruladı fakat BattleCat’in önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan Ubisoft Forward etkinliğinde gösterilmeyeceğini söyledi.

Görseller The Division BattleCat Hakkında Çokça Bilgi İçeriyor

Sızdırılan görüntülerin çoğu oyunun ana sınıfları olan Echelon (Splinter Cell), Wolves (Ghost Recon), Cleaners (The Division) ve Outcasts (tekrar The Division) sınıflarını ele alan dosyalardan oluşuyor. Bahsettiğimiz tüm sınıflar kendisine özel yeteneklere sahip olacak.

Sızdırılan görüntüler grupların yanı sıra birkaç mod da gösteriyor. Örnek olarak dört bacaklı “Ringleader” adıyla geçen bir taşıma robotuna eşlik ettiğiniz ve düşmanlarınızı yenmeniz durumunda onlardan düşen halkaları topladığınız ve bu halkaları kaybetmemeye çalıştığınız bir mod içeriyor.

BattleCat, Division’ın Oyun Motorunu Kullanacak

Zer0_Bytes’ın sızdırdığı görüntülere dayanarak BattleCat’in Division’ın oyun motoru ile geliştirildiğini söylebebiliriz. Görüntülerde var olan arayüze bakarsak bu arayüzün Division’da var olan arayüzle birebir olduğu gözümüze çarpıyor.

Bu sızıntılar var olsa da Ubisoft’un BattleCat üzerinde çalıştığı henüz kesinleşmiş olan bir şey değil. Fakat Ubisoft’un var olan oyunların sistemini alıp başka oyunlar yaratma alışkanlığına aşinayız. Ubisoft’un TPS motorunu FPS oyunu için nasıl kullanacağını merakla bekliyoruz.

Hakkında Baran Dilli

Küçüklükten beri teknoloji ve oyunlara meraklı. İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir