Anasayfa > Oyun Haberleri > A Game of Thrones Masaüstü Oyunu Dijitale Geldi

A Game of Thrones Masaüstü Oyunu Dijitale Geldi

Game of Thrones masaüstü oyunu arayanlara, ya da oynayıp da tadı damağında kalmış olanlara müjde. Oyun dijitalleştirilerek Steam’e geldi.

Maalesef fantastik masaüstü oyunları ülkemizde hala popülerlik kazanmadı. Bu nedenle dağıtımcılar, oyunlarını ne Türkiye’ye gönderiyor, ne de Türkçe’ye çevirmeye gayret ediyor. Ancak, popüler masaüstü oyunların dijital versiyonlarının Steam’de yer alması bu acımızı bir nebze de olsa gideriyor. Yüzümüzü son güldüren dijitalleştirilen masaüstü oyunu ise, Taht Oyunları dizisinin dillere destan masaüstü oyunu “A Game of Thrones” oldu.

Diziden ziyade kitaplardaki olayları konu eden oyun 2003 yılında çıkmıştı. O günden beri, masaya dost oturanı düşman kaldırmasıyla meşhur olan ve oyunculardan çok iyi yorumlar alan masaüstü oyun 2011 yılında da yenilenmişti. Dizideki ve kitaptaki olaylar arasında bazen minik bazen de ciddi farklılıklar olabiliyor. Ancak dizinin müptelası olanlar, hikayeyi daha derinden deneyimleme şansını bu oyunla bulabilirler.

Dev Game of Thrones Testi ile Bilginizi Ölçüyoruz

Oyun 6 Ekim itibariyle Steam‘in dijital raflarındaki yerini aldı. Bu güzel haber. Kötü haberse iki tane. Birincisi oyunun Türkçe dil desteği bulunmuyor. İkincisi ise, oyun, %20 indirimle 70,40 TL fiyat etiketini taşıyor. 13 Ekim’de bitecek olan indirimden sonra ise, orjinal fiyatı olan 88,00 TL‘sına dönecek. Ancak Game of Thrones hayranları, bu hikayenin kan kusup kızılcık şerbeti içmiş gibi arkadan bıçaklamalarla ilgili olduğunu gayet iyi bilecek noktadalar!

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir